Jens Rönnqvists dolda familjekamp i Farmen 2020

Jens Rönnqvist i Farmen
En av de starkaste spelarna i Farmen 2020 är Jens Rönnqvist.
Nu berättar deltagaren sanningen om taktiken – och familjekampen.
– Jag måste göra det värt det, skriver han.
Annons

Årets säsong av Farmen börjar lida mot sitt slut och ikväll tvingas ännu en deltagare lämna tävlingen. Förra veckan var det Simon Axelssons, 25, tur att packa väskan och återvända till sitt riktiga liv. Detta efter en tuff strid mot Jens Rönnqvist, 31, som var Simons rival i Farmen.

Annons

Anledningen till att Simon valde att möta just Jens i Tinget var att han ville förstöra den pakt som råder.

– Jag vill verkligen få ut honom och jag är trött på den här jävla pakten här inne. Jag hatar pakt, sa Simon Axelsson inför mötet i Tinget.

Jens Rönnqvists svar efter kritiken

Att Jens Rönnqvist är en stark spelare är ingenting han hymlar med. Många TV4-tittare har kritiserat honom för detta och i en intervju tidigare i veckan berättade han om sin taktik i Farmen.

Annons

– Jag förstår att det skapar reaktioner, det får man räkna med när det är en tävlingen för oss där inne, berättade Jens för Hänt.

På sin Instagram har Jens varit tydlig med att det är stor skillnad mellan hur han är i Farmen och hur han är i verkliga livet. Trots detta har han i veckan fått en hel del kommentarer gällande beteendet i realitysåpan.

”Tyvärr får inte tv4 dig att framstå som en ödmjuk person precis”, skriver en person i en kommentar, varpå Jens Rönnqvist svarar:

”Dom har inte tagit med nått annat än när jag pratar taktik och spel. Förstår att det kan se hårt ut men de tär inte hela sanningen”.

Dolda familjekampen i Farmen 2020

Efter att ha fått ännu en kommentar om att han inte framstår som en ödmjuk person i programmet väljer Jens att avslöja den verkliga anledningen till att han spelar så pass hårt som han gör i Farmen – han gjorde det nämligen för familjens skull.

Annons

”Ja jag spelar hårt… Men jag förberedde mig för att komma långt i tävlingen, jag har lämnat sambo och dotter hemma för detta… Jag måste göra det värt det”, skriver Jens Rönnqvist i en kommentar.

Farmen sänds måndag-torsdag och söndagar på TV4 och TV4 Play

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…