ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jens och Sabinas relation idag – tog kontakt efter Bonde söker fru

21 dec, 2023 
Sabina och Jens
Jens Lundin dejtade Sabina i Bonde söker fru men skickade tillslut hem henne.
Nu kan Hänt avslöja att de två tog kontakt efter inspelningen.
”Hon är en helt fantastisk tjej! Vi har stöttat varandra genom denna tuffa höst”, skriver Jens i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Jens Lundin, 27, är en av bönderna vi har fått följa i Bonde söker fru 2023. Det har stormat rejält på hans gård sedan ett par veckor tillbaka. Plötsligt valde brevskrivaren Ida att lämna självmant och i samma veva tog Alexandra in på hotell.

Tillslut var det klart att Alexandra också ville åka hem vilket i sin tur ledde till att Jens skickade hem Sabina. I säsongsavslutningen stod Jens ensam och åkte därför på resedejten med sin bror.

I det allra sista avsnittet berättar Jens att han fortfarande är singel och sorgen är stor över att det aldrig blev någon kärlek genom programmet.

Jens Lundins relation till Sabina efter Bonde söker fru – tog kontakt igen

Men Hänt kan nu avslöja att Jens och brevskrivaren Sabina tog kontakt igen efter inspelningen. I en kommentar berättar nämligen Jens att de två fann varandra – men denna gången på ett vänskapligt plan.

Annons

”Det enda som jag har gjort efter inspelningen är att jobba för att slippa tänka på allt som hände i somras. Man har haft en del ångest men nu är man starkare än någonsin och längtar tills den rätta tjejen dyker upp. Som sagt jag är fortfarande singel. Jag och Sabina har fortfarande kontakt, vi är väldigt bra vänner och hon är en helt fantastisk tjej! Vi har stöttat varandra genom denna tuffa höst”, skriver Jens i ett meddelande till Hänt.

Nya yrkesgruppen som ska söka efter kärleken i Bonde söker fru 2024

Redan nu står det klart att det blir en till säsong av dejtingsåpan men inför denna har kanalen beslutat sig för att söka efter andra yrkesgrupper än bönder. Inför Bonde söker fru 2024 vill produktionen nämligen ha tag på fiskare som söker efter någon att dela livet med.

– Vi tänker att den blå näringen också är en form av lantbruk. Och det behöver ju inte vara en fiskare, utan kanske någon som jobbar med ostron eller kanske alger. Så exakt vilken typ av jobb "bonden" har inom den blå näringen är inte viktigt, sa Paula Jensen från castingteamet för Bonde söker fru till Bohuslänningen tidigare under hösten.

FOTO: TV4

Annons