LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru ändrar helt – det ska deltagarna jobba med i nya säsongen

05 dec, 2023 
Linda Lindorff
I hela 18 säsonger har vi fått följa bönder i Bonde söker fru.
Nu står det klart att även en annan yrkesgrupp kommer kunna söka efter kärleken i den nya säsongen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

I Bonde söker fru får vi år efter år följa de svenska böndernas jakt efter kärlek. Linda Lindorff, 51, har i hela 18 säsongers tid sett till att bönder, Sverige över, ska våga ge sig ut i dejtinglivet.

Vi har fått följa allt från en kamelbonde till renskötare, vissa jobbar med jordbruk och andra med strutsar men inför nästa säsong ändras allt.

Bonde söker fru görs om – nya yrkesgruppen som ska söka efter kärleken

Det är nämligen klart att Bonde söker fru får ännu en säsong som ska spelas in sommaren 2024. Men inför den nya säsongen eftersöker nu produktionen inte bara bönder. Istället är det en annan yrkesgrupp som är i fokus.

Inför Bonde söker fru 2024 vill produktionen nämligen ha tag på fiskare som söker efter någon att dela livet med.

Annons

– Vi tänker att den blå näringen också är en form av lantbruk. Och det behöver ju inte vara en fiskare, utan kanske någon som jobbar med ostron eller kanske alger. Så exakt vilken typ av jobb "bonden" har inom den blå näringen är inte viktigt, säger Paula Jensen från castingteamet för Bonde söker fru till Bohuslänningen.

Kärlek åt alla läggs ner – Linda Lindorffs sorg över beslutet

Inför den nya säsongen sker ytterligare en ändring då sidoprogrammet Kärlek åt alla läggs ner. Det var tidigare i höstas som kanalen gick ut med beslutet som även Linda skrev om på sin blogg.

”Hur som helst så är det nu dags för Kärlek åt alla att ge plats åt något annat. Årets säsong är alltså den sista. Det beror inte på att TV4 inte vill ha det, för det här programmet går som tåget på Play och är ett av de största, utan att det ibland blir lite krångligt att göra alla bönder som presenteras av olika skäl. Jag älskar KÅA och har alltid gjort. Älskar att jag får hjälpa alla. Tyckte det kändes lite jobbigt i början när vissa bönder skulle få klara dejtandet själva och blev så glad det jag fick veta att vi skulle följa alla bönder.”.

FOTO: TV4

Annons