LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru – Kärlek åt alla läggs ner – Linda Lindorffs första ord

02 nov, 2023 
LINDA LINDORFF
Sedan flera år tillbaka har vi kunnat se Bonde söker fru och sidoprogrammet Kärlek åt alla.
Men nu kan Linda Lindorff meddela att Kärlek åt alla tyvärr läggs ned.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Kärlek åt alla är sidoprogrammet till Bonde söker fru. Det hela började med att Bonde söker fru fick ett så enormt genomslag hos svenska folket i och med den första säsongen 2006. Så för åtta år sedan tog man beslutet att dra igång sidoprogrammet Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Programmet har varit väldigt uppskattat under årens lopp. Bland annat har bonden Erik Bolang funnit sin fru Johanna tack vare programmet.

Men däremot skiljer det sig lite från Bonde söker fru. Brevskrivarna i Kärlek åt alla får nämligen aldrig komma hem till bönderna, utan all dejting sker på Siggesta gård. Upplägget är dock detsamma, men med lite färre brevskrivare.

Dystra beskedet – programmet läggs ner

Trots att Kärlek åt alla är ett mycket uppskattat program så kan programledaren Linda Lindorff, 51, nu komma med ett dystert besked; programmet läggs ner.

Annons

”Hur som helst så är det nu dags för Kärlek åt alla att ge plats åt något annat. Årets säsong är alltså den sista. Det beror inte på att TV4 inte vill ha det, för det här programmet går som tåget på Play och är ett av de största, utan att det ibland blir lite krångligt att göra alla bönder som presenteras av olika skäl. Jag älskar KÅA och har alltid gjort. Älskar att jag får hjälpa alla. Tyckte det kändes lite jobbigt i början när vissa bönder skulle få klara dejtandet själva och blev så glad det jag fick veta att vi skulle följa alla bönder.”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Hon fortsätter:

”Nu är den eran förbi och det är förstås lite ledsamt men jag tror också att det är för det bättre. Jag vet att det måste ske och känner också att det vore kul med ett nytt bondeformat att sända på Play. Det finns många idéer redan så låt se vad vi landar i.”

Programmet byts ut – oklart besked om framtiden

Linda menar alltså att Bonde söker fru:s sidoprogram inte läggs ner helt och hållet – utan att det byts ut mot något nytt förhoppningsvis. Nu uppmanar Linda sina följare att komma med idéer om vad man tycker är kul att se.

”Jag har själv några idéer som jag tror ni skulle gilla… men innan jag berättar om dom så undrar jag vad ni skulle vilja se för variant av Bonde söker fru, alltså som spinoff. Tex Bonde söker fru – revanschen eller Bonde söker fru – behind the scenens… ja säg ni. Kommer ni på något riktigt bra så skriv till mig här eller DM på instagram.”, skriver Linda.

Hänt har sökt Linda Lindorff.

FOTO: TV4 / TT

Annons