Jenny Strömstedts plötsliga ödesbesked om Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt har lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon de senaste veckorna.
Nu avslöjar TV4-profilen när hon är tillbaka i rutan efter semestern.
Slå på ljud

TV4-profilen Jenny Strömstedt, 47, har många järn i elden. Hon medverkar i flera olika program på kanalen, bland annat Nyhetsmorgon, Brottsjournalen och Tillsammans med Strömstedt. I det sistnämnda jobbar Jenny tillsammans med maken Niklas Strömstedt, 62, som hon gifte sig med 2011.

I juni fick Jenny ännu ett uppdrag på sitt bord. Hon var då programledare för det extrainsatta programmet Mordet på Olof Palme. Mitt i direktsändning fick TV4-tittarna en chock när Jenny plötsligt förlorade medvetandet och föll ihop på golvet.

”Jag har ingen aning om varför jag svimmade av men blodtrycksfall kan tydligen hända trots god sömn och energi osv, har jag lärt mig”, skrev Jenny i ett inlägg på Instagram strax därefter.

Beskedet om hälsan efter kollapsen

Efter kollapsen försvann Jenny Strömstedt från TV4 en period. Hon passade då på att vila upp sig men återvände till jobbet i slutet på juni. På midsommarafton sände Jenny Nyhetsmorgon tillsammans med parhästen Steffo Törnquist, 64, men därefter har hon inte synts till i programmet.

På Instagram har följarna kunnat se att Jenny har tillbringat sin semester på sitt landställe på Smådalarö. I kommentarsfältet till TV4-profilens inlägg undrar fansen dagligen hur hon mår och många av dem har varit oroliga över Jennys hälsa sedan kollapsen.

”Jag mår bra – tack för omtanke”, skrev Jenny i en kommentar till en följare tidigare i juli.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Då är Jenny Strömstedt tillbaka

Just nu är flera av Nyhetsmorgon-programledarna på semester och istället har TV4-tittarna fått se en rad olika ersättare i morgonshowen. Nyligen avslöjade Jenny Strömstedt att hon är tillbaka i programmet om ett par veckor, men då var det ännu oklart exakt när.

Nu väljer Jenny Strömstedt att berätta vilken dag tittarna kommer att få se henne i Nyhetsmorgon igen.

”Saknar dig i tv-rutan, när är du tillbaka på tv?”, undrar en följare, varpå Jenny svarar:

”22 augusti”.

Vad Jenny har för planer till dess har hon inte delat med sig av men det verkar som att hon och maken Niklas tillbringar merparten av sin semester på landstället. Jenny Strömstedt har även lagt upp en bild från Sandhamn samt berättat att hon ska rusta upp makarnas gamla båt.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!