Axel Pileby och Sofia Geite försvinner från Nyhetsmorgon

Axel Pileby och Sofia Geite har gjort succé tillsammans i Nyhetsmorgon.
Men nu försvinner de från rutan.
Här är anledningen!


Sommartider innebär semestertider. I TV4:s Nyhetsmorgon har det inneburit att tittarna fått ta del av nya programledarkonstellationer som de inte sett tidigare.

I veckan blev det ett kärt återseende för många då Axel Pileby, 31, var tillbaka i programmet. För några år sedan blev Pileby ett välbekant ansikte i tv-rutan då han syntes i kanalens sändningar från fotbolls-VM. Med tiden fick Axel allt större förtroende av TV4 och han började även göra inhopp i Nyhetsmorgon. Tv-tittarna gillade Axel så pass mycket att han senare fick sin största roll hittills, som sidekick till Tilde de Paula Eby, 47, i aktualitetsprogrammet Efter fem.

För Hänt berättade då Axel att han kände sig hedrad och att det skulle bli både lärorikt och roligt att få jobba med Tilde, som enligt honom är Sveriges bästa programledare.

Duon hyllas av Nyhetsmorgons tittare

Nyligen bjöd Axel på ett riktigt glädjebesked. Han avslöjade att han återigen skulle leda Nyhetsmorgon. Och i måndags satt han återigen i soffan, den här gången med Sofia Geite, 37, vid sin sida.

Paret har också gjort succé tillsammans. I sociala medier överröses de med positiva kommentarer från tittarna.

”Ni två och Jenny och Steffo. Klart bästa programledarna i Nyhetsmorgon”, hyllar en tittare.

”Alex och Sofia leder nymo jättebra ihop. Tycker mig märka att varje gäst fått lite mer tid? Känns åtminstone att de får tid att prata färdigt det dom vill säga”, skriver en annan.

En tredje tittare vill gärna se mer av Axel och Sofia i höst.

”Ni borde ha Sofia och Axel som programledare oftare, och inte bara på sommaren.

TV4:s besked om Axel Pileby och Sofia Geite

Men allt gott har ett slut. På Nyhetsmorgons Instagram kan man nu läsa att efter en vecka tillsammans så blir det inget mer Axel och Sofia i rutan:

”Sista dagen tillsammans i rutan för Sofia och Axel”.

För Axel Pileby är det nu dags att återvända till sitt program Efter fem. Och både han och Sofia Geite kommer vara saknade av tittarna.

”Ni har varit så proffsiga och trevliga. Inga gälla röster eller stress. Avbryter eller inte gästerna. Hoppas att ni två återkommer tillsammans snart! Ni två och Jenny och Steffo är absolut bäst”, kommenterar en tittare inlägget.

”Ni är sååå bra tillsammans!!! Seriösa! Inte för mkt trams..”, hyllar en annan programledarparet.

Huruvida de två kommer sammanstråla i Nyhetsmorgon i framtiden igen är i dagsläget oklart.

Hänt har sökt TV4 utan framgång.

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!