LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jenny Strömstedt bekräftar stora kärlekslyckan med Niklas

16 jul, 2023 
Frida Eklöf
Niklas och Jenny Strömstedt
Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par i 15 år.
Sedan dess har kärleken blomstrat och vuxit sig större mellan dem.
Nu firar de bröllopsdag och 12 år som gifta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokampBrand logo
Jenny Strömstedt avslöjar Niklas Strömstedts hälsokamp

Jenny Strömstedt, 50, och Niklas Strömstedt, 64, är ett av Sveriges hetaste och mest folkkära kärlekspar.

Vi är vana vid att se Jenny varje lördag i morgonprogrammet Nyhetsmorgon. Men de senaste lördagarna har hon ekat tomt i tv-rutan, då hon gått på välförtjänt semester.

Niklas har under den senaste veckan varit på resande fot, då han befunnit sig på Öland där han uppträdde på Solliden Sessions. På plats på konserten fanns delar av kungafamiljen, bland annat kung Carl Gustaf och kronprinsessan Victoria.

Jenny och Niklas Strömstedts lycka – firar sidenbröllop

Jenny och Niklas har varit ett par sedan 2008 och tre år efter att de blev tillsammans ringde bröllopsklockorna för kärleksparet. Det storslagna bröllopet hölls på Bromans Hotell i Trosa och cirka 120 gäster var inbjudna.

Än sprudlar kärleken mellan Jenny och Niklas. Idag firar de nämligen 12 år som gifta, ett så kallat sidenbröllop.

Man hemma. Skumpa i glasen, ostbågar i skålen och grym wimbledonfinal på TV. Jag vill fira sidenbröllop varje dag! Och - tänk att just vi hittade varandra”, skriver Jenny i ett inlägg på Instagram.

Så träffades Jenny och Niklas Strömstedt

Annons

Allt började nämligen när de båda flyttade in 100 meter från varandra och började gå till samma kaffeställe.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, säger Niklas i programmet och får snabbt en replik av Jenny:

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, säger hon och skrattar.

Parets första träff var en romantisk middag, men Jenny var på förhand inte helt säker på om det faktiskt var en riktig dejt.

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, säger Jenny i programmet.

Och tänk vad bra det blev!

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet

Annons