LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Strömstedt avslöjar maken Niklas Strömstedts okända hälsokamp

18 apr, 2023 
JENNY STRÖMSTEDT, NIKLAS STRÖMSTEDT
Den senaste tiden har Niklas Strömstedt synts till gåendes på ett par kryckor.
Nu avslöjar hustrun Jenny Strömstedt hur det egentligen ligger till med makens hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Jenny Strömstedt, 50, och Niklas Strömstedt, 64, är ett av Sveriges hetaste kärlekspar. De har varit ett par sedan 2008 och tre år senare ringde bröllopsklockorna för paret. Bröllopet hölls på Bomans Hotell i Trosa och cirka 120 gäster var inbjudna.

Än idag sprudlar kärleken mellan paret och något som ligger dem varmt om hjärtat är landstället i skärgården. Snart är sommaren dessutom här så då blir det en hel del häng där ute.

– Det hoppas vi på, vi har mycket jobb i stan just nu så då får man åka lite emellan. Men nej vi har det väldigt priviligerat sådär, man kan vara på lite olika ställen, säger Jenny till Hänt på bokreleasen för Micael Bindefelds bok Mannen myten minglet.

Niklas Strömstedts tunga sorg efter mammans bortgång

Den senaste tiden har det dock varit tufft för Jenny och speciellt för Niklas. För bara några veckor sedan kom nämligen beskedet om att hans mamma Margareta Strömstedt lämnat oss, hon blev 91 år gammal.

Annons

”Mamma 19/5-1931 - 28/3 2023”, inleder Niklas sitt inlägg och fortsätter:

”När du är död och jag är död Och solen vissnat som ett bröd Och allt är bara spindelväv och natt Kring bordet där vi satt Då ska du få en egen sol Och på din gula furustol En vaken morgon klar och röd Med nya varma frukostbröd Du sitter ung och glad och varm Och jag är liten på din arm”.

Jenny Strömstedts besked om Niklas hälsa

Sedan dess har sorgen varit stor men även för Niklas har det funnits motgångar. Nyligen sågs han nämligen till på kryckor.

JENNY STRÖMSTEDT, NIKLAS STRÖMSTEDT

När Hänt träffar Jenny berättar hon mer om Niklas hälsa och det visar sig vara helt ofarligt och lyckligt nog är han nu på benen igen!

– Nej, det var en planerad, det var någon sena eller sådär bara. Men nu är han på banan igen så nu är kryckorna borta. Så vi är så glada för det, säger Jenny till Hänt.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons