Jenny Strömstedts erkännande om barnen får fansen att reagera

Jenny Strömstedts följare reagerar på bilden.
Jenny Strömstedt har många strängar på sin lyra. Bland annat är hon mamma till tvillingar, ett jobb som kan vara nog så påfrestande – åtminstone när barnen är små. Nu berättar Jenny Strömstedt om tiden med tvillingarna som hon glömt bort.
Annons

Jenny Strömstedt, 46, ledde nyligen UNICEFs gala Världens viktigaste kväll – och roligaste på TV4 tillsammans med komikern Daniel Norberg. Jenny är dessutom programledare för TV4:s program Brottsjournalen i TV4 tillsammans med Leif GW Persson. Hon är också programledare för Nyhetsmorgon.

Men Jenny Strömstedt är inte bara programledare – hon är även mamma. Hon är gift med Niklas Strömstedt, 60, och har sedan ett tidigare förhållande barnen Vanna och tvillingarna Mika och Kitty.

Annons

Nu har Jenny delat med sig av en bild på Instagram som får följarna att reagera. Bilden är från 2001 och tvillingarna är bebisar. En leende Jenny matar ett av barnen med nappflaska medan det andra barnet skriker i högan sky.

Annons

Kära kollegan Limpan kom just tillbaka från mammaledigheten och visade en bild på sin gullunge som just skickats från pappan och jag sa något tramsigt om att ”Åhh, nu längtar du”. Hon svarade sanningsenligt att det också var skönt att få gå till jobbet”, skriver Jenny Strömstedt till bilden.

Hon fortsätter:

Som sagt. Jag har glömt bort allt det jobbiga. Sen hittade jag den här bilden från ett besök på moderna museet 2001. Men jag ser ju glad ut, i alla fall.

Delar erfarenheten med andra

Att vara småbarnsförälder kan vara svårt och att ha tvillingar kräver en hel del av en. I kommentarsfältet är det tydligt att andra tvillingföräldrar känner igen sig i Jenny Strömstedt bild.

Stor igenkänning. Jag sov inte mer än korta stunder under flera år när jag fött mina tvillingar. När jag tittar på gamla kort kan man se den bottenlösa tröttheten i mina ögon. Minns knappt något från den tiden. Tur att jag fotade en del”, skriver en person.

Annons

Jag är precis där just nu – glömmer ibland bort att jag ens existerar”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…