TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jenny Strömstedt om konflikten med TV4-kollegan Leif GW

02 apr, 2019 
AvOla Brising
Jenny Strömstedt om konflikten med Leif GW persson
Hon vill alltid vara lojal med sina kollegor. Men en sak gör att Jenny Strömstedt har delade åsikter med Leif GW Persson som hon gör Brottsjournalen med. Det handlar om deras syn på vissa specifika djur.
Annons

Programledaren Jenny Strömstedt, 46, är gäst i det senaste avsnittet av podden Nemo möter en vän. Då hon blir tillfrågad om hur det är att jobba så nära Leif GW Persson, 74, som hon gör, svarar Jenny att hon har som princip att aldrig prata för mycket om sina kollegor.

– Jag tycker det är viktigt att vara lojal med sin kollegor, säger hon.

Så kommer Jenny på sig själv:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu låter det som att det fanns en massa svarta hemligheter också. Det var inte det jag menade. Jag tycker jättemycket om att jobba med Leif. Han är ganska krävande och så, men han är ju väldigt rolig också, och skarp.

Något senare berättar programledaren dock att hon har en liten konflikt med kollegan från Brottsjournalen. Jenny älskar nämligen katter över allt annat i världen och det gör inte GW:

– Där kan jag säga att jag har lite problem med Leif. Han kom ju ut som en icke-kattälskare. Och då föreslog jag att du kanske kan träffa min katt Kerstin, så kanske hon kan få dig att ändra dig. ”Nej. Jag har inget som helst intresse av att träffa Kerstin”, säger han. Hur ska jag hantera det här Nemo?

Annons

Nemo Hedén, 31, svarar:

– Det tycker jag är roligt, att han är så rak. Jättekul!

– Ja. Eller elak!, bryter Jenny in.

Vågar inte ta med katten till redaktionen

Hon fortsätter:

– Det värsta är att jag tror att Kerstin skulle omvända honom. Hon skulle lägga sig där på hans rutiga skjorta och liksom börja fjäskspinna. Han skulle inte kunna motstå det.

Dock är inte Jenny helt övertygad om att Leif skulle vara snäll mot hennes katt, för när Nemo förslår att hon ska överraska Leif genom att ta med sig katten till redaktionen säger Jenny:

– Jag kan säga att det har förekommit önskemål från redaktionen om att detta ska inträffa, men jag tror att vi avstår… för Kerstins skull.

FOTO: TT

Annons