LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jenny och Niklas Strömstedt lycka – då utökas familjen

02 jan, 2024 
Jenny och Niklas Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt blev förkrossade när deras älskade katt Kerstin somnade in i höstas.
Nu gläds de åt att två nya pälsbebisar snart flyttar in – och det är inte lång tid kvar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Edward Blom nej till StrömstedtBrand logo
Därför tackar Edward Blom nej till Strömstedt

TV4-profilen Jenny Strömstedt, 51, och artisten Niklas Strömstedt, 65, har varit ihop i över 15 år. De har båda barn sedan tidigare relationer men inga gemensamma. Däremot delar de någonting annat – nämligen kärleken till katter! Deras Kerstin blev till och med lite av en kändiskatt och hade dessutom ett eget Instagram-konto.

I oktober somnade Kerstin in, elva år gammal. I sociala medier delade makarna med sig av sorgen.

”Jag var inte beredd på att du skulle lämna oss redan och tomheten ekar. Det gör ont. Nej, du var inte bara en katt och det vet alla som förlorat ett älskat husdjur”, skrev Jenny på Instagram då.

Då flyttar de nya katterna in hos Niklas och Jenny Strömstedt

Kerstin går aldrig att ersätta men nu väljer makarna att blicka framåt och skaffa nya katter! I november avslöjade TV4-programledaren att familjen väntar tillökning.

Annons

”Våra hjärtan svämmar över”, skrev hon intill ett videoklipp på de lurviga kattungarna.

Och nu är det inte lång tid kvar tills Benny Bo och Britt-Marie ska flytta in hos makarna Strömstedt. Det är på Kerstins gamla Instagram-konto som Jenny uppdaterar följarna kring katterna.

”Många undrar var, när och hur. En vacker dag i januari kommer de att landa mjukt i min famn och jag ska lära dem att smyga tyst. Mycket tyst! Speciellt när jag tar min eftermiddagslur. Har hört att de är pigga på yra äventyr och mysiga mysterier. Amare spänning!”, står att läsa i inlägget.

I kommentarsfältet skriver flera följare att de längtar tills Jenny och Niklas Strömstedt får sina nya husdjur och hälsar att de är urgulliga!

”Kära nån så söta”, hälsar en person.

”Ser sååå mycket fram emot att få följa deras framfart i alla äventyr de ger sig ut i”, skriver en annan.

Benny Bo och Britt-Marie är av rasen Devon-Rex, det vill säga samma som Kerstin. Dessa sötnosar kommer alltså att bli syskon till Niklas och Jennys katt Eva-Charlotte, som är döpt efter Niklas ex-fru Eva Dahlgren, 63.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4 play

Annons