BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paret Strömstedt i stor sorg – älskade familjemedlemmen har gått bort

24 okt, 2022 
Jenny och Niklas Strömstedt
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedts älskvärda familjemedlem har gått bort.
Nu berättar de om sorgen.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har i flera år haft en katt med namn Kerstin Strömstedt. Hon har en egen Instagram och har kommit att bli en kändiskatt för svenskarna. Men för bara en dag sedan fick hon feber och matte Jenny beskrev att hon inte alls mådde bra.

Och nu nås vi av beskedet att katten Kerstin somnat in.

Niklas Strömstedts ord om sorgen: ”Älskade Kerstin”

På Instagram berättar Niklas att den älskade familjemedlemmen Kerstin somnade in den 23 oktober.

”Igår kväll for hon till katthimlen, älskade Kerstin. Vi kommer att sakna henne oändligt mycket. Hennes krafs på tröjan när hon ville komma innanför, hennes nyfikenhet, hennes kloka blick som hade svaren på det mesta, hennes krokiga morrhår, hennes lilla, tunna men mycket uppfordrande jamande.”, skriver Niklas Strömstedt.

Annons

Han fortsätter:

”Hennes längtan efter närhet och hela hennes väsen som gjorde livet så mycket gladare. Hon har lärt mig så mycket både om mig själv och om världen runt omkring. Var rädd om dig så länge Kärran - vi ses längre fram.”

Jenny Strömstedts hyllning och sorg: ”Det gör ont”

Även Jenny har publicerat ett varmt och fint inlägg om katten Kerstin. I texten går det bland annat att läsa om Kerstins levande och sprudlande personlighet.

”Jag var inte beredd på att du skulle lämna oss redan och tomheten ekar. Det gör ont.Nej, du var inte bara en katt och det vet alla som förlorat ett älskat husdjur.”, skriver Jenny bland annat.

FOTO: TV4 / TT

Annons