ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jenny och Niklas Strömstedts familjelycka – nya tillskottet: ”Våra hjärtan svämmar över”

12 nov, 2023 
Linn Seipel
JENNY STRÖMSTEDT, NIKLAS STRÖMSTEDT
Niklas och Jenny Strömstedt väntar tillökning i familjen – nu visar de upp det gulliga lilla knytet!
”Våra hjärtan svämmar över”, skriver Jenny i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett Jenny StrömstedtBrand logo
Plötsliga överraskningen under intervjun – så har vi aldrig sett  Jenny Strömstedt

Programledaren Jenny Strömstedt, 51, och artisten Niklas Strömstedt, 65, är ett av Sveriges mest kända par. En annan Strömstedt som också snabbt kom att bli älskad av en hel del svenskar var katten Kerstin Strömstedt, som tragiskt somnade in förra året.

Ett år sedan katten Kerstin Strömstedt somnade in

När Kerstin åkte till katthimlen den 23 oktober 2022 var både kattmamma Jenny och kattpappa Niklas bestörta.

”Igår kväll for hon till katthimlen, älskade Kerstin. Vi kommer att sakna henne oändligt mycket. Hennes krafs på tröjan när hon ville komma innanför, hennes nyfikenhet, hennes kloka blick som hade svaren på det mesta, hennes krokiga morrhår, hennes lilla, tunna men mycket uppfordrande jamande.”, skrev Niklas Strömstedt på sin Instagram.

Annons

Även Jenny uttryckte sin sorg på sin Instagram:

”Jag var inte beredd på att du skulle lämna oss redan och tomheten ekar. Det gör ont. Nej, du var inte bara en katt och det vet alla som förlorat ett älskat husdjur.”

Än idag uppdaterar paret på Kerstins Instagram-konto, som i skrivande stund har närmare 93 tusen följare, med bilder på deras andra katt Eva-Charlotte.

Tillskott i Strömstedt-familjen – en till katt!

Och nu får Eva-Charlotte en kattkompis igen! På Instagram visar Jenny upp familjens senaste tillskott: världens kanske gulligaste lilla kattunge!

”ÄNTLIGEN! Välkommen hem i slutet av januari kära Britt-Marie IV Exilkung av Kanada (alltså i sinnet besläktad med @kerstinstromstedt vars mamma var själva konungen). Tilltalsnamn till vardags har vi ännu inte fått kläm på så ber att få återkomma. Tack @fiddlestix58 och @lisaderkert för förtroendet. Våra hjärtan svämmar över”, skriver hon i inlägget.

Det blir alltså en ytterligare liten Devon-Rex, precis samma ras som Kerstin Strömstedt. Ännu har de inte beslutat sig för vad katten, som ansluter till familjen i januari, ska heta. Men arbetsnamnet verkar vara Britt-Marie, och av tidigare katt namn att bedöma så skulle det inte förvåna oss om det inte blir just Britt-Marie.

Stort grattis säger vi till de blivande kattföräldrarna!

FOTO: Mikaela Landeström/TT, TV4, Instagram

Annons