ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Jenny Freed ryter ifrån efter beteendet på gården i Bonde söker fru

23 feb, 2022 
Jenny om Bonde söker fru 2021
Jenny Freed medverkade i Bonde söker fru 2017.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om sin syn på den senaste säsongen av programmet.
– Det är inte en normal situation egentligen, säger Jenny om programmet.
Annons
Jenny Freed om förändringen med kärleken
Jenny Freed om förändringen med kärleken

Jenny Freed medverkade i Bonde söker fru 2017 och sökte kärleken i Joacim Rickling. Tyvärr blev det inte hon i slutändan men många minns henne idag just för hennes insats i programmet – då hon gjorde stort intryck med sin personlighet.

Idag är hon förlovad och tillsammans med sambon Robin Pettersson vankas det snart bröllop! I en intervju med Hänt berättar hon om vad hon tycker om Bonde söker fru 2021 och om sitt bröllop som äntligen blir av i sommar.

Jenny Freed om att gifta sig med Robin: ”Väldigt familjärt”

Jenny berättar för Hänt att det nu var tre år sedan hon friade till Robin. På grund av coronapandemin har de inte kunnat gifta sig men nu sommaren 2022 har det äntligen blivit dags.

De ska gifta sig vid sommarstugan för att sedan ha en stor utomhusfest.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Nu i juli, vi ska gifta oss i sommarstugan där vi träffades för första gången. Väldigt familjärt. När jag kollar upp antalet på nätet så klassas det tydligen som litet, men det är 90 personer. Vi har ju väntat i flera år, coronapandemin ställde ju till det. Jag friade till Robin för tre år sedan, säger Jenny och tillägger:

– Det blir som ett utomhusbröllop, på en äng, värsta galejet!

”Men herre min skapare vad tiden går fort. Om drygt 4 månader gifter vi oss!”, skriver Jenny på Instagram.

Jenny om Bonde söker fru 2021 – ryter ifrån: ”Vuxenmobbning”

Jenny Freed har följt förra årets Bonde söker fru och tycker det är ett mysigt program.

Årets bönder och program, vad tyckte du?

– Mysigt såklart. Alltså för det första är det alltid lika roligt att se speed-dejtingen för många gånger tänker jag att man bara vill rädda några personer där.

Annons

Jenny tycker dock att det stundtals kännas som att det uppstår vuxenmobbning i programmet och att mycket svartsjuka får ta plats.

– Ibland kan jag känna att det blir vuxenmobbning. Vet inte om det var denna säsong så. Men på Pejas gård var det mycket intriger, men jag förstår självklart att svartsjuka är vanligt för många, säger Jenny och fortsätter:

– Men det går inte att ha med sig det i detta sammanhang, det är inte en normal situation egentligen. Det hör inte hemma där. Jag såg ju inte tjejerna som konkurrenter.

Jenny konstaterar att hon är glad att allt fler yngre söker sig till programmet.

– Jag tyckte alla var mysiga. Efter vår säsong så vågade fler yngre att söka, innan var det nästan bara äldre. Det tycker jag är kul.

FOTO: TV4 // Jenny Freed Instagram

Annons