ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Jenny Freed om relationen till Joacim Rickling idag

22 feb, 2022 
Jenny Freed
Jenny Freed gjorde stort intryck i tv-rutan när hon sökte kärleken i Joacim Rickling i Bonde söker fru för ett par år sedan.
I en ny intervju med Hänt berättar hon nu om sina tankar kring programmet.
– Jag blev ju jättekär i Jocaim, säger hon till Hänt.
Annons
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla treBrand logo
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

Jenny Freed gjorde stort intryck i Bonde söker fru 2017 när hon medverkade för att hitta kärleken i bonden Joacim Rickling. Tyvärr gick det inte hela vägen men det gjorde henne inget då hon redan hade vunnit mot sin psykiska ohälsa.

Idag är Jenny lyckligt förlovad med kärleken Robin och tillsammans bor de på Alnön utanför Sundsvall. I en stor intervju med Hänt berättar hon nu om Bonde söker fru, tiden efter och att hon faktiskt fick väldigt starka känslor för Joacim.

Jennys liv efter Bonde söker fru – föreläser om psykisk ohälsa

När Hänt når Jenny Freed på telefon är hon glad. Hon jobbar som entreprenör sedan flera år tillbaka inom träning och föreläsning.

Vad har du för dig idag?

– Tyngdlyftar-coach, massageterapeut och föreläsare. Det är mycket att stå i, jag är entreprenör i grunden. Det är underbart att få se och träffa folk i mitt yrke, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag jobbar med olika träningsresor och gällande föreläsningen så är mitt ämne psykisk ohälsa och välmående. Överallt överläser jag, mycket skolor, företag, gym och hos privatpersoner. Jag får bokningar i hela Sverige så det är väldigt brett, jag är tacksam för det.

Jenny om Bonde söker fru och Joacim Rickling: ”Jättekär”

Jenny berättar att hon blev väldigt kär i Joacim under inspelningen. Hon var ledsen över att bli bortvald men förklarar att det var menat att det skulle bli Joacim och Caroline Kejbert, som alltså blev vald i slutet.

– 2017 var det, så fyra år sedan. Jag blev ju jättekär i Joacim. Innan jag ens var med i programmet så blev jag ju frisk från min psykiska ohälsa, så jag var laddad på att leva. Jag hade också en acceptans att det fanns chans att få åka hem.

Annons

Du sa att du blev jättekär i Joacim, hur upplevde du allt?

– Det finns ju en slutscen där haha, men jag var inte arg, såklart ledsen för alla känslor kom på en och samma gång. Det känns att bli bortvald, såklart var jag jätteledsen. Men jag kände även att det var okej, säger hon och fortsätter:

– Det där programmet är väldigt speciellt och genuint. Det är psykologer inblandat, de sa att ni får vara beredda på att detta funkar. Att öppna upp hela hjärtat, jag var verkligen jätteöppen. Jag blev jättekär.

Jenny
Jenny under Bonde söker fru.

Jenny om Joacim och Carolines relation: ”Helt fantastiska”

Jenny poängterar att hon tycker att Joacim och Caroline är ett underbart par.

– Jag tycker de är helt fantastiska, nu så här i efterhand, vi hade inga sura miner bland tjejerna, det var så beundransvärt. Det var verkligen de som skulle bli tillsammans.

Ni har ingen kontakt?

– Nej, inte med dem har jag ingen kontakt. Vi har ju gått åt varsitt håll. Men om jag skulle stötta på de så hejar man såklart!

Jenny Freed är sedan flera år tillbaka tillsammans med fästmannen Robin.

FOTO: TV4 // Jenny Freed Instagram

Annons