Jenny Alversjös nya besked om Nyhetsmorgon efter stroken

Jenny Alversjö från Nyhetsmorgon berättar nu om sin framtidsplan.
För en månad sedan drabbades Jenny Alversjö av en stroke.
För Hänt berättar TV4-programledaren när hon planerar att vara tillbaka i tv-rutan och Nyhetsmorgon
Annons

För en månad sedan drabbades TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, av en hjärnblödning. Det var i ett inlägg på Instagram som hon berättade om den otäcka händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny då.

Annons

Efter att ha tillbringat en tid på sjukhuset fick Jenny Alversjö äntligen återvända hem. I ännu ett inlägg valde hon då att tacka alla vänner, följare och Nyhetsmorgon-tittare för stödet hon har fått under sjukdomstiden.

Annons

”Vill tacka för det enormt fina stöd och alla hälsningar ni skickat. Tusentals kommentarer. Ofattbart. Tack med hela mitt hjärta. Och tack Nyhetsmorgon för fina blommor”, skrev hon då.

Jenny Alversjös besked om Nyhetsmorgon

När Hänt träffar Jenny Alversjö på Svenska Hjältar-galan berättar hon att hon mår betydligt bättre idag.

– Ja, det gör jag absolut. Jag har tagit det väldigt, väldigt lugnt och jag tar det fortfarande lugnt och tar en dag i taget. Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan, säger hon.

När tror du att du kommer börja jobba igen? 

– Vi får se. Jag kommer nog att vara hemma året ut i alla fall, så är jag nog tillbaka sen när vi drar igång igen.

Annons

Jenny berättar att hon får se om hon kommer att jobba mindre framöver eller inte. Men just nu är hon väldigt glad över att det går åt rätt håll, och för stödet som hon får från sina följare på sociala medier.

– Jag blir så glad, det är så många som hör av sig sig, säger hon.

FOTO: TT/Jerker Ivarsson, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…