Maria Forsbloms besked om Jenny Alversjö efter stroken

Maria Forsblom om Jenny Alversjös stroke
När Maria Forsblom fick beskedet att TV4-kollegan Jenny Alversjö drabbats av stroke fick hon en chock.
Nu berättar hon hur programledaren mår idag.
– Det visar ju hur skört livet är, säger hon.
Annons

TV4:s programledare Jenny Alversjö, 45, drabbades för några veckor sedan av en stroke. I ett inlägg på Instagram berättade hon själv om händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla.”

Annons

Hon berättade att hon precis innan hjärnblödningen kände sig både glad, stark och lycklig. Veckan innan hade hon precis gått ut och berättat för sina följare att hon hade en ny kärlek i sitt liv. Tack vare honom kunde hon snabbt ta sig till sjukhuset och fick den vård som hon behövde. Enligt läkarna hade hon haft tur och hon mådde under omständigheterna ändå bra.

Annons

”Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är.”

Stödet från kollegorna på Nyhetsmorgon efter stroken

Många av Jenny Alversjös kollegor på Nyhetsmorgon lämnade kommentarer i form av hjärtan och stöttande ord.

”Så overkligt! Tänker på dig vännen”, skrev programledaren Soraya Lavasani.

”Älskade Jenny! Så fruktansvärt läskigt. Vi finns här för dig vad du än behöver. Kram, vila och kärlek!” skrev TV4-kollegan Anna Brolin.

Annons

Maria Forsbloms chock efter beskedet om Jenny Alversjö

När Hänt träffar Nyhetsmorgons Maria Forsblom, 33, på galan ”Årets nätängel” berättar hon hur hon reagerade när hon fick beskedet från sin chef.

– Chock! Alltså verkligen. Det var precis som Jenny skrev i sitt Instagram-inlägg, att hon som är hälsan själv, att hon drabbas av något sådant här var ju helt otänkbart och det visar ju hur skört livet är.

Hon beskriver hela gänget på Nyhetsmorgon som en enda stor familj och att det därför känns som att en familjemedlem har insjuknat.

– Vi har försökt att finnas där med hälsingar och med blommor och allt som kan tänkas göra att hon mår lite bättre. Man sörjer och stöttar henne så mycket som möjligt, säger Maria Forsblom.

Annons

Ska hem till Jenny Alversjö

Det är ännu oklart när Jenny Alversjö kommer att komma tillbaka till Nyhetsmorgon. Just nu är hon hemma och vilar upp sig. Maria Forsblom berättar att hon ska hem till sin kollega nu i veckan för att äta lunch med henne.

– Hon är ju hemma mest. Så det är ju dit man får komma om man vill finnas där, säger Maria Forsblom.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…