Jenny Alversjös barn Olivia och Leo har vuxit upp

Exklusivt

Jenny Alversjö har två barn tillsammans med ex-maken Patrik Larsson. Idag är barnen Olivia och Leo 20, respektive 18 år gamla.
I en intervju med Hänt berättar Jenny om hur hon ser på barnens vuxenliv.
– Tycker jättemycket om att barnen vuxit upp och är så stora, berättar hon för Hänt.

Nyhetsmorgons programledare Jenny Alversjö, 47, och ex-maken Patrik Larsson var gifta i elva år, 2017 skickade de inte ansökan om skilsmässa. Sedan dess har det hänt en hel del för Jenny, hon har dels träffat kärleken på nytt och hennes och Patriks gemensamma barn har vuxit upp! Dottern Olivia har tagit studenten och fyllt 20 och sonen Leo har hunnit bli myndig.

I en mejlintervju med Hänt berättar Jenny om hur det känns att barnen nu är vuxna och medvetenheten över att vara mamma.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FÖR SONENS SKULL Hannah och Andreas möte: "Inte setts på 10 år"

Jenny om barnen Olivia och Leo: ”Självständighet är viktigt”

Jenny är kvar på Nyhetsmorgon och har inga planer på att sluta, hon har befunnit sig på kanalen hela sitt yrkesverksamma liv. Hon har även varit programledare för Spårlöst och Kalla Fakta.

Tv-profilen bor idag på Östermalm tillsammans med barnen och kärleken Anders Bernunger. Relativt nyligen flyttade hon till nya lägenheten och har låtit följarna vara delaktiga i renoveringen.

I juni fyllde dessutom Jennys son Leo, 18 år, och hon var snabb med att publicera en bild på de två tillsammans.

Till bilden skrev Jenny: ”Äntligen är du 18. Kan inte vara mer stolt.”

Ovan syns Jennys dotter Olivia som idag är 20.

När Hänt frågar hur hon ser på att barnen nu är vuxna berättar programledaren att hon alltid varit medveten om att hon fostrat dem så att de en dag ska kunna stå på egna ben.

– Tycker jättemycket om att barnen vuxit upp och är så stora. Leo ska börja sista året på gymnasiet och Olivia jobbar och studerar. Har alltid varit medveten om att jag är mamma hela livet men fostrar barn som en dag ska stå på egna ben. Självständighet är viktigt. Att hitta sin egen person och växa i den.

Jenny Alversjös semesterparadis: ”Livets resa”

Jenny befinner sig nu på semester och har rest till Piemonte i Italien. På Instagram har hon delat med sig av bilder från resan – bland annat när hon befinner sig på en vingård.

”Kom iväg på livets resa! Har alltid drömt om Piemonte. Nu är vi här och bandar podd så alla som vill kan få lyssna och följa med i höst. Erik Videgård kom nu! Har redan smygstartat..”, skrev Jenny till bilden.

Jenny är tacksam över sin sambo Anders, när Jenny år 2019 drabbades av en stroke fanns han där för henne. Utan Anders hade hon kanske inte levt idag som hon beskriver det.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek. Utan honom hade jag kanske inte levt idag, berättar Jenny.

LÄS OCKSÅ: Caroline Hjelt från Icona pop har blivit mamma – första orden

LÄS OCKSÅ: Paow om barnplanerna med danska miljonären

FOTO: TV4/Instagram

Senaste nytt