Jenny Alversjös stora familjelycka – starka orden till sin mamma

Jenny Alversjö

Jenny Alversjö har haft tuffa år bakom sig.
Efter att ha fått en stroke och drabbats av coronaviruset, verkar det nu vända för den omtyckta programledaren.
Nu visar hon nämligen upp en glad nyhet i familjen.
”Livet”, skriver hon och ett hjärta.

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 46, är en av tittarnas favoriter i Nyhetsmorgon. Jenny brukar leda morgonshowen helt på egen hand, något som tittarna tycker att hon fixar med bravur!

”Du är en av Sveriges bästa programledare. Lugn, naturlig, kompetent och skapar en avslappnad miljö med din värme och trygghet för alla som deltar.”, har en tittare tidigare skrivit.

Men den senaste tiden har inte varit lätt för Jenny. I oktober 2019 drabbades hon nämligen av en hjärnblödning och fördes akut till sjukhus. Det här berättade hon själv om i ett inlägg på Instagram.

Stroken var en hjärnblödning

I april förra året meddelade TV4-profilen att läkarna hade hittat orsaken till hjärnblödningen, det visade sig vara små kärl i bakhuvudet som inte sluter tätt in i en ven och därav behövde lagas.

Den populära programledaren tvingades därför genomgå en hjärnoperation. I och med att detta skedde mitt under den pågående pandemin så fick hon inte ta emot några besök från sina nära och kära.

”Att vara helt ensam i en extremt utsatt vårdsituation utan anhöriga är väldigt speciellt. När du är som mest ensam finns vårdpersonalen där som dina närmaste”, skrev Jenny Alversjö efter operationen.

Jenny tog efter detta en längre paus ifrån sitt arbete men under hösten var hon tillbaka på Nyhetsmorgon precis som vanligt.

De anställda på TV4 har däremot haft en oturlig höst, då flera av programledarna drabbats av corona. Steffo Törnquist, 65, och Jenny Alversjö är några av dem som drabbats.

Jenny Alversjös stora familjelycka

Men Jenny kom snabbt på fötter igen, värre var det nog för Steffo, som var sängliggandes under en betydligt längre tid. Det gick nämligen så långt att han behövde söka läkarvård.

Men nytt år, nya möjligheter – som man brukar säga. Och hittills verkar programledarna för Nyhetsmorgon ha klarat sig fint från andra omständigheter.

För Jenny har hon till och med fått ett väldigt glädjande besked inom familjen. Hennes kära mamma har nämligen både antikroppar och vaccin, och nu kan de umgås i princip som vanligt igen.

”Världens finaste mamma fyller år. Och med antikroppar och vaccin kunde vi fira pyttelite i alla fall. Livet!”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

FOTO:Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt