LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Jennifer ville bli diskad – lögnen för tittarna: ”Mådde psykiskt dåligt”

25 feb, 2024 
Jennifer ville egentligen lämna Farmen för flera veckor sedan.
Men hon stoppades av produktionen, nu berättar hon om besvikelsen.
– Jag mådde så psykiskt dåligt, säger Jennifer till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

För några veckor sedan skedde ett regelbrott i Farmen. Jennifer Valencia, 31, och Maxine Lindin, 27, tog sig utanför Farmens gränser och skaffade mat på egen hand.

Men så blev det inte för farmarna i årets säsong. Där hade man överseende och det enda straffet som blev var att de behövde lämna ifrån sig sina amuletter.

Farmen-Jennifer ville bli diskad: ”Mådde jättedåligt”

Men varför gjorde de det egentligen? Det finns ju mat på Farmen.

I en ny intervju med Hänt berättar Jennifer att det finns en helt annan anledning till regelbrottet. Hon ville nämligen bli diskad, det var det som var hela syftet.

Annons

– Jag vet inte om alla har sett det här, men jag mådde jättedåligt. Under flera veckors tid så hade jag försökt liksom på något sätt vara en i hela gänget, säger hon och fortsätter:

– Men jag mådde jättedåligt, jättedåligt! Jag bad till och med om att få åka hem men de ville ju inte riktigt och jag förstår det. Jag är inte den som liksom vill åka hem eller ge upp. Men där och då kände jag såhär “men gud, jag sitter och blir anklagad för det ena och det andra, får pikar och kommentarer, blir behandlad på ett visst sätt som jag aldrig hade accepterat i vanliga fall”. Men jag lät det rinna av mig.

Då kom Maxine med ett förslag; att hitta på något busigt. Jennifer nappade direkt på idén eftersom ett regelbrott troligtvis skulle leda till diskvalificering.

– Jag mådde så psykiskt dåligt på grund av deras beteende. Så när Maxine kom in och bara “ska vi göra det?”. Och jag bara “ja, nu har jag min chans”. Och det var det roligaste!

Annons

Därför fick inte Jennifer lämna Farmen – regeln stoppar allt

– Sen fick jag idén också att jag lägger det här i min väska, så ifall produktionen får för sig att söka igenom den så kommer de hitta brödbitar liksom. Jag gjorde allt för att bli avslöjad, säger Jennifer och fortsätter:

– När det kom på tal erkände jag allt och bara “så, nu kan ni skicka hem mig”. Men då skulle de gå igenom och se hur de gjort tidigare vid ett sånt här regelbrott.

Varför fick du inte bara hoppa av?

– För jag hade sagt flera gånger att jag ville åka hem för att jag inte ville bli behandlad sådär. Då får man 24 timmars betänketid och de sa att man skulle tänka igenom det här, säger Jennifer och tillägger:

– Men filmteamet var dem som fick mig att vilja stanna kvar. De sa att de finns här för mig och de var så underbara. För är det någonting som Strix och TV4 ska lyfta så är det filmteamet, de får stå ut med det ena och det andra och det är verkligen inte att bara filma vårt drama.

FOTO: TV4

Annons