LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jennifer Garner talar ut efter skilsmässan: ”Inte dejtat på två år”

21 nov, 2017 
AvLotta Gray
Nu berättar Jennifer Garner för första gången om separationen från Ben Affleck och om livet efter skilsmässan. – Det är något vi måste jobba med.
Annons

Exparet Jennifer Garner, 45, och Ben Affleck, 45, har inte alltid varit helt överens. Under tiden då de fortfarande var tillsammans hade Ben svårt att hålla sig inom äktenskapets ramar då han bedrog sin fru. Paret separerade i juni 2015 och efter att Ben inlett en relation med Lindsay Shookus, 37, vände han sig för några månader sedan till Jennifer igen efter att ha återfallit i sin alkoholism. Jennifer har inte velat uttala sig kring sprickan, förrän nu.

– Jag har inte dejtat på över två år och många vill para ihop mig men någon men det är helt enkelt inte jag. Jag har inte valt det här livet, att vara i den här positionen med mig och mina barn men det är något vi måste jobba med, berättar hon för News.com.au.

Kollegorna var gifta i 10 år och har tillsammans barnen Violet, 11, Seraphina, 8, och Samuel, 5. Jennifer sägs ha varit ett stort stöd för sin exmake, främst då hon vill att han ska vara en så bra pappa som möjligt för deras barn.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons