Jennifer Garner talar ut efter skilsmässan: ”Inte dejtat på två år”

Nu berättar Jennifer Garner för första gången om separationen från Ben Affleck och om livet efter skilsmässan. – Det är något vi måste jobba med.

Exparet Jennifer Garner, 45, och Ben Affleck, 45, har inte alltid varit helt överens. Under tiden då de fortfarande var tillsammans hade Ben svårt att hålla sig inom äktenskapets ramar då han bedrog sin fru. Paret separerade i juni 2015 och efter att Ben inlett en relation med Lindsay Shookus, 37, vände han sig för några månader sedan till Jennifer igen efter att ha återfallit i sin alkoholism. Jennifer har inte velat uttala sig kring sprickan, förrän nu.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Här är Ben Afflecks stora ryggtatuering.

Ben Affleck och Jennifer Garner.

Exparet har tre barn tillsammans.

Jennifer Garner.

Nyligen kom uppgifter om att Ben Affleck tvingats läggas in på rehab efter sitt alkoholmissbruk.

Jennifer Garner ska ha haft en finger med i spelet, i beslutet att skicka exmaken till rehab.

Ben Affleck har heller inte framställt på ett särskilt positivt sätt i media på senaste tiden. Han är en av de som anklagats i samband med kampanjen MeToo.  

Jennifer Garner med en av parets döttrar.

– Jag har inte dejtat på över två år och många vill para ihop mig men någon men det är helt enkelt inte jag. Jag har inte valt det här livet, att vara i den här positionen med mig och mina barn men det är något vi måste jobba med, berättar hon för News.com.au.

Kollegorna var gifta i 10 år och har tillsammans barnen Violet, 11, Seraphina, 8, och Samuel, 5. Jennifer sägs ha varit ett stort stöd för sin exmake, främst då hon vill att han ska vara en så bra pappa som möjligt för deras barn.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Garners ultimatum till Ben Affleck – för barnens skull

LÄS OCKSÅ: Jennie Hammar dejtar igen: ”Härligt att bli uppvaktad”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!