LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennie Hammar dejtar igen: "Härligt att bli uppvaktad"

04 maj, 2017 
Lina Linnros
Jennie Hammar och Filip Hammar skilde sig i höstas med det är först nu som Jennie har börjat dejta. – Jag är nu singel och dejtar lite.
Annons

Efter åtta år som gifta bestämde sig journalisten Jennie Hammar, 31, och programledaren Filip Hammar, 41, i höstas för att skilja sig. Filip gick snabb vidare med Agnes Lindström, 27, men om Jennis kärleksliv har det varit tyst, till nu.

Det är i sin podcast “Veckans bläcka” som Jennie avslöjar att hon börjat dejta igen.

– Jag är nu singel och dejtar lite, fnissar Jennie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Eftersom Jennie bor i USA är det inte svenska killar hon dejtar utan amerikanska och det verkar vara stora skillnader på att dejta amerikanska vs svenska män:

– Det är en helt annan kultur. Det handlar om hela samhället här, dom är ju inte lika jämställda. Det är liksom både och, vad tycker man om det där? Det är ju härligt att bli uppvaktad naturligtvis men så är man svensk och lite cynisk, säger Jennie och fortsätter:

– Härom dagen så fick jag en kvast blommor. Han ska hämta mig och vi ska ut och äta middag så kommer han med en bukett blommor och jag trodde jag skulle dö, säger Jennie och bryter ihop av skratt.

Jennie Hammar med podkollegan Karin Bastin.

Jennie visste inte hur hon skulle reagera och började rodna medan hon inte visst vad hon skulle göra av blommorna.

Annons

– Det är väldigt gulligt men det är verkligen annorlunda. Och också det här med att man blir hämtad och hemkörd. Man blir ju verkligen uppvaktad. Här tycker Amerikanska män att uppvaktning ska ske på deras intiativ och det kan jag kan leva med.

I sina tidigare förhållande har Jennie inte direkt blivit bortskämd med blommor:

– Det är med att få blommor är omtänksamt och gulligt egentligen. Jag vet inte vad det är för cynisk ådra i mig men så mycket har jag inte blivit bortskämd med blommor genom åren.

Foto: IBL, Stella 

Annons