TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jennie Hammar: ”Jag har flyttat till ett annat hus"

10 jan, 2017 
https://image.hant.se/image-4944125?imageId=4944125&width=1320&height=689
Lina Linnros
I sin podcast avslöjar Jenni Hammar att hon har flyttat från huset där hon bodde med sina två barn och exet Filip Hammar.
Annons

Efter ett turbulent år för Jennie Hammar, 31 med en offentlig skilsmässa från medieprofilen och programledaren Filip Hammar, 41 berättar hon nu att hon flyttat från deras gemensamma hus i Los Angeles.

Det var i Jennie och Karin Bastins, 40, podcast “Veckans Bläcka” i avsnittet “Julgrans-piraten” där hon berättade om sin flytt:

– Jag har flyttat till ett annat hus. Det är verkligen helt otroligt roligt. Jag fick tillträde 3 dagar innan julafton så det var snabba puckar. Jag är ju en planerande människa så det gick ganska smidigt och fort.

Och fortsätter:

– Jag visste ju långt tidigare att jag skulle flytta så jag hade hunnit handla mat, blommor och möbler så det var nästan helt komplett och jag är nästan helt iordning.

I senaste avsnittet, som lämpligt nog är döpt till, “New Beginnings” berättar hon vidare om flytten:

– 2016 var ett intensivt år för mig, får man väl säga, på väldigt många sätt och nu är det så mycket nystart för mig. Jag flyttade precis in i nytt hus och jag har positiva känslor inför 2017!

På Instagram delar Jennie med sig av bilder från sitt nya hus i området Silver Lake

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons