Jennifer Garners ultimatum till Ben Affleck – för barnens skull

Jennifer Garners ultimatum till Ben Affleck – för barnens skull

Två år har gått sedan Hollywoodstjärnorna Jennifer Garner och Ben Affleck valde att gå skilda vägar. Affleck är nu tillsammans med tv-producenten Lindsay Shookus, något som inte verkar bekymra Garner, förutom ett visst krav hon ställer.

Det var 2015 som skådespelarparet Jennifer Garner, 45, och Ben Affleck, 45, valde lämna in skilsmässopapprena, och uppbrottet kallades enligt tidningen People för “supervänskaplig”. Paret kom överens om gemensam vårdnad av barnen, och har sedan dess inte haft några till synes konflikter sinsemellan.

Fram till nu. På senaste tiden har Ben Affleck synts flitigt med nya flickvännen Lindsay Shookus, 37, något som till en början inte verkat bekymra Jennifer Garner. Men nu ställer hon ett oväntat krav på sitt ex – att få träffa Lindsay innan hon introduceras för barnen, skriver sajten Radar Online.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– Jennifer Vill träffa Lindsay själv, utan Ben, säger en källa till Straight Shuter, som fortsätter:

– Hon lägger fullt fokus på barnen och tänker att hon vill lära känna Shookus innan Ben presenterar henne för resten av familjen.

Läs också: Fergies smäll efter skilsmässan – Duhamel dejtar Kinnamans ex

Som det rapporterats om tidigare har Jennifer Garner fokuserat på barnen och haft en lugn livsstil efter skilsmässan, medan Ben Affleck levt mer turbulent. Skådespelaren har under perioder haft problem med alkoholmissbruk och på senaste tiden har nya flickvännen setts konsumera alkohol runt honom, skriver tidningen In touch. Men när det gäller den biten verkar Jennifer hålla sig borta från att ställa krav på exmaken och flickvännen.

– Jennifer är väldigt förvånad att Lindsay dricker runt Ben. Men hon känner att det är upp till Lindsay att bestämma hur hon vill hantera situationen, säger källan till In Touch.

Jennifer Garner och Ben Affleck gick nyligen på ett evenemang för barnen tillsammans.

Ben Affleck med nya flickvännen Lindsay Shookus.

Jennifer Garner med barnen.

Jennifer Garner har stöttat exmaken Ben Affleck under hans tid på rehab.

Läs också: Bonde-Joacims krav på tjejerna – som TV4 inte visar

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN