LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Fergies smäll efter skilsmässan – Duhamel dejtar Kinnamans ex

30 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Fergie och maken Josh Duhamel gick för några veckor sedan ut offentligt med sin skilsmässa. Till en början verkade alla parter vara överens, men nu ser paret ut att inte alls komma överens. Dessutom sägs det att Duhamel börjat dejta mitt i allt, då han ryktas ha hittat kärleken i Joel Kinnamans ex Olivia Munn.
Annons

Skilsmässan mellan Fergie, 42, och Josh Duhamel, 44, som till en början verkade fredlig, ska nu ha spårat ur. Hon är mitt uppe i en bitter skilsmässa med maken, skriver sajten Radar Online.

Under 2009 kom det ut att Duhamel varit otrogen med en strippa, kort efter parets bröllop. Då menade Fergie att händelsen gjort deras relation starkare, och kommenterade det så här:

– När du går igenom saker, gör det er starkare som en enhet, i ert partnerskap. Så är det iallafall för oss. Våran kärlek är definitivt djupare nu, sa Fergie då och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi hanterar det, vi kommunicerar. Kommunikationen är det viktigaste.

Men åtta år senare verkar något ha brustit i kommunikationen parterna emellan. De bestämde sig för att gå skilda vägar redan i början av året, men gick inte ut med det förrän nyligen.

– Vi är en familj och kommer alltid vara enade i vår support gentemot varandra, förklarade de då i ett gemensamt uttalande.

Annons

Men nu verkar Fergie och Josh vara allt annat än enade. Fergie har ansökt om ensam vårdnad av parets gemensamma son Axl Jack, 4, något som Josh inte är helt positivt inställd till, skriver Radar Online.

–Fergie vill ha ensam vårdnad av Axl, men Josh vägrar gå med på det, säger en källa till sajten.

Men inte nog med detta, Josh Duhamel ska också ha varit snabb med att gå vidare i kärlekslivet. Enligt veckotidningen Star uppges han nämligen dejta Joel Kinnamans ex Olivia Munn.

– Fergie är mycket mer upprörd över Josh och Olivia än hon ger sken av, säger en källa till tidningen.

Duhamel och Munn träffades under inspelningarna av filmen “The buddy games” där Josh Duhamel gör regidebut och Olivia Munn spelar hans hustru. I samband med att hon började jobba med filmen, hade det dessutom precis tagit slut mellan henne och pojkvännen NFL-stjärnan Aaron Rodgers som hon haft ett tre år långt förhållande med.

– Under samma period separerade Josh och Fergie. Det är inte långsökt att tro att Josh och Oliva tröstade varandra, säger samma källa till Star och fortsätter:

– När Fergie hörde att duon behöll kontakten efter avslutad inspelning gick varningsklockorna. Hon hade hela tiden misstänkt att något pågick mellan dem. Nu är hon övertygad om att det ligger till på det viset.

Foto: IBL

Annons