LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Gustafssons ord efter Paows kritik mot Nicole Falciani

28 okt, 2020 
Jamine Gustafsson och Paow
I veckan avslöjades det att Nicole Falciani tar över rollen som programledare för Paradise hotel.
Beskedet har kritiserats av dokusåpaveteranen Paulina ”Paow” Danielsson – och nu ger sig även Jasmine Gustafsson in i diskussionen.
– Jag tror att Paulina kanske är lite avundsjuk, säger hon till Hänt.
Annons
Jasmine Gustafssons relation till Paulina DanielssonBrand logo
Jasmine Gustafssons relation till Paulina Danielsson

För ett par veckor sedan drog en ny säsong av Paradise hotel igång. Deltagarna har nu kommit halvvägs in i spelet och precis som vanligt görs det under ledning av Rebecca Stella, 35.

2013 gjorde Rebecca entré i dokusåpasammanhang för första gången, då som programledare för eftersnacksprogrammet Studio paradise. Fyra år senare tog hon ett kliv uppåt och sedan dess har hon hängt med deltagarna till Mexiko för att styra skutan i den populära realityserien.

I september avslöjade Rebecca Stella att hon slutar som programledare för Paradise hotel. Istället vill Rebecca fokusera på sin familj och gå vidare med andra uppdrag i karriären.

Nicole Falciani tar över Paradise hotel

Bara ett par dagar efter Rebecca Stellas avslöjande började det spekuleras i att influencern Nicole Falciani, 23, skulle ta över uppdraget. Tidigare i veckan bekräftades det att Nicole tar över rollen som programledare för Paradise hotel.

Annons

”Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det. Känns fortfarande så overkligt”, skrev Nicole på Instagram då.

I kommentarsfältet har följarna skickat hundratals gratulationer till Nicole och flera av dem ser fram emot att se henne i programmet. Men det är inte alla som är nöjda med beslutet.

Paulina Danielssons hårda kritik

Någon som har varit skeptisk till att Nicole Falciani tar över dokusåpan är Paradise hotel-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson, 27. Hon har vid flera tillfällen uttryck sig kritiskt mot beslutet.

”Visst kul med ny programledare och hon är vacker. Men hon har varken pondus eller utstrålning?”, skrev Paow på Instagram under måndagen.

Nu väljer Celebrity Ex on the beach-aktuella Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 26, att ge sin in i diskussionen. I en intervju med Hänt berättar Jasmine att hon blev glatt överraskad när hon fick höra att Nicole Falciani är den nya programledaren.

Annons

– Jag tror att många underskattar Nicole och att hon skulle vara tillbakadragen men vad jag har hört så är hon väldigt eldig och kommer sätta deltagarna på plats så det ska bli kul att se, säger Jasmine.

Jasses markering mot Paow

Jasmine Gustafsson anser att Paulina Danielssons uttalanden om Nicole är speciellt trevliga.

– Jag tycker att det är en ganska taskig jargong att ha mot någon som äntligen fått sitt drömjobb, säger Jasmine och fortsätter sedan:

– Jag tror många hade drömt om det och jag tror att Paulina kanske är lite avundsjuk.

Paow och Jasse har haft sina duster genom åren. För Hänt berättar Jasmine att de inte har någon relation till varandra idag.

– Jag tycker att det alltid är väldigt mycket negativt runt den människan och jag har valt att distansera mig från sådana människor. Egentligen vet jag att Paulina är en jättebra människa så jag tycker att det är tråkigt att hon lägger ner så mycket tid på att kränka folk och skriva nedlåtande kommentarer, säger Jasmine Gustafsson till Hänt.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons