LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Janne Josefssons okända relation till Malin Watson

27 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Janne Josefsson & Malin Watson Let's dance
Janne Josefsson och Malin Watson kände varandra redan innan Let's dance.
Nu berättar dansparet för Hänt om den okända relationen.
– Vi pratade om allt mellan himmel och jord, säger Malin.
Annons
Alla deltagare i Let's Dance 2021Brand logo
Alla deltagare i Let's Dance 2021

Den nya säsongen av det folkkära programmet Let's dance är äntligen igång och några kända profiler som tittarna kommer få se dansa genom lördagskvällarna i vår är Carola Häggkvist, Martin Melin och Hanna Hedlund. Men en annan som också är med och tävlar är journalisten och Uppdrag granskning-profilen Janne Josefsson.

Tillsammans med proffsdansaren Malin Watson kommer han att ta sig an dansgolvet och stämningen mellan dem verkar vara väldigt bra. Men det inte många vet är att de faktiskt känner varandra sedan tidigare. Nu berättar Janne om den okända relationen till sin danspartner.

Därför tackade Janne ja till Let's dance

Janne berättar att han egentligen inte har någon vidare erfarenhet av dans mer än att han har dansat på fest, men att han gick igång på utmaningen och att få visa upp en annan sida av sig själv.

– Jag är ju inte bara Uppdrag granskning med allvar utan jag är ju en sprallig person. Så om det kan komma fram med dansen och stegen så är det kul, säger han innan han fortsätter:

Annons

– Jag kände ju att "nej nu kör vi". Jag har blivit avrådd många gånger på grund av både det ena och det andra men nu kände jag att det är dags att göra det. Jag menar, varför ska jag inte göra det? Man måste ju våga och inte bara vara i den trygga sfären, utan nu är man inne i något helt annat.

Att Janne och Malin trivs i varandras sällskap är ingen hemlighet, men sanningen är att de faktiskt träffat varandra tidigare.

Därför kände de varandra sen innan

För Hänt berättar Janne om deras första möte.

– Vi träffades i ett underhållningsprogram för några år sen som SVT hade. Vi tävlade mot varandra och jag var med och vann, säger han varpå Malin snabbt tillägger:

– Ja, det ska vi inte prata om!

Hon fortsätter sedan:

– Jag kommer faktiskt igår hur vi träffades då. Vi började snacka, och vi båda är rätt så bra på att snacka, och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och jag kände verkligen direkt att det var jättehärligt att träffa honom. Han är en fantastisk person och vi har väldigt roligt. Vi tränar hårt men vi skrattar mycket. Och det är ju bra för vi vill ju ha kul. Och jag vill att han ska ha kul.

Annons