Janne Andersson i tårar i talkshowen Tildes – efter oväntade orden

Janne Andersson & Tilde de Paula

Under fredagskvällen gästade förbundskaptenen Janne Andersson Tilde de Paulas nya talkshow Tildes. Men under intervjun hände det något som gjorde att Janne fick kämpa med att hålla tillbaka tårarna.
– Jag är lite smårörd, säger han.

Janne Andersson har varit förbundskapten för Sveriges herrlandslag sedan augusti 2016 och har med åren blivit väldigt populär bland svenska folket. Med sitt raka men hjärtliga ledarskap har han fått stor respekt både hos spelarna och fansen och han gör alltid sitt yttersta för att alla ska trivas.

Men förra veckan kom beskedet om att flera fotbollsspelare valt att lämna landslaget. Nu blir Janne rörd efter fotbollsspelarnas hälsning till honom i direktsänd tv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Landslagsspelarnas hyllning till Janne Andersson

Det är när Janne gästar talkshowen Tilde som programledaren Tilde de Paula plötsligt överraskar honom med ett par hälsningar från Jannes tidigare spelare. Upp på skärmen dyker sedan Mikael Lustig, Sebastian Larsson och Marcus Berg upp som alla har några väl valda ord de vill säga till sin tränare.

– Jag ville bara tacka för förtroendet jag fått från dig under alla dessa år. Det kommer bli spännande att följa dig och grabbarna under kvalet, säger Mikeal varpå Sebastian sedan tar över:

– Jag skulle bara vilja säga ett stort tack för den fantastiska tid vi hade i landslaget. Det var en ära varje gång man fick ha på sig den blågula tröjan.

Sist ut är Marcus och även han vill tacka Janne för den fina tiden.

– Jag skulle vilja hylla dig för den person du är. Du står för dina åsikter och tror alltid på det vi gör och det du gör vilket också skapar en trygghet för laget. Tack för allt, säger hon.

Janne i tårar efter orden i direktsänd tv

Och orden får Janne att bli påtagligt rörd. Tilde frågar då vad det är som händer i honom och medan han kämpar för att hålla tillbaka tårarna svarar han:

– Lite rörd blir jag nog. Ni har ju säkert inte sagt vad de ska säga utan jag tror faktiskt det kommer inifrån. Och jag har enorm respekt för de här spelarna vilket jag har för alla mina spelare.

Han fortsätter:

– De har stor erfarenhet och bra värderingar och gjorde det lätt för mig att komma in som förbundskapten och så har vi haft fem jättebra år ihop. Jag kommer sakna de mycket och är lite smårörd. Vad snälla de är.

– Ja och de tycker väldigt mycket om dig. Det är väldigt uppenbart, säger Tilde.

LÄS OCKSÅ: Jessica Andersson har gett upp drömmen om att pojkvännen Johan ska fria

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson i storbråk på sjukhuset – polis tillkallades efter tv-fruns utbrott

Senaste nytt