Isabella Löwengrips val efter dotterns plötsliga förändring

Isabella Löwengrip med dottern Sally
Isabella Löwengrip har sina barn Sally och Gillis varannan veckan efter skilsmässan från ex-maken Off Spångberg. Men det är inte alltid så lätt att hålla koll på vad barnen har för sig. Häromdagen upptäckte Isabella Löwengrip vad som hänt när det varit tyst från dotterns rum lite för länge.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, och Odd Spångberg, 31, gick skilda vägar 2017 efter fyra års äktenskap. Tillsammans har de barnen Sally, 4, och Gillis, 5. Ex-paret har delad vårdnad om barnen, som bor varannan vecka hos sina föräldrar.

Annons

Isabella Löwengrip driver också flera företag och tillbringar mycket tid på resande fot. För att klara av vardagen har hon flera personer anställda. Bland annat en kock, en assistent och en nanny.

Dotterns oväntade överraskning

Men även om det finns personal som hjälper till i hemmet så går det inte att vara överallt samtidigt. Småbarnsföräldrar vet också hur fort det kan gå när barnen fått en idé. Det fick också Isabella Löwengrip erfara under helgen när fyraåriga dottern Sally ville ordna en överraskning till sin mamma. På sin blogg berättar Isabella Löwengrip om händelsen.

Annons

Bara för en timma sedan (när jag skriver det här) så kom Sally ner för trappan och ville överraska mig. Det hade varit tyst lite för länge och jag kände på mig att hon och hennes storebror hade något bus på gång. Och min mammakänsla slog rätt; Hon hade klippt sitt egna hår”, skriver hon.

Valde att inte bli arg

Isabella Löwengrip fick se hur Sallys frisyr inom loppet av några minuter blivit väldigt annorlunda.

Hennes fina lilla page hade plötsligt fått en väldigt kort och sne lugg över hela ansiktet. Men hon var så stolt”, skriver Isabella.

Annons

Isabella Löwengrip valde att inte bli arg på Sally över den oväntade hårklippningen, utan berömde istället hennes mod att våga klippa håret själv.

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, Instagram

Där och då hade jag ett tydligt val i hur jag skulle agera som mamma. Ska jag välja att bli arg? Eller ska jag hitta ett annat sätt att bemöta det på? Hur vill jag forma Sally? Trots den väldigt fula luggen bestämde jag mig för att säga att hon var modig som klippte sig själv, att man ska vara försiktig med saxar men att det var fint att hon ville överraska mig“, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…