Följarnas ilska efter Isabella Löwengrips nya barnbeslut

Isabella Löwengrips nya barnbeslut
Isabella Löwengrip har anställt flera personer som hjälper henne med vardagsbestyr. Nu reagerar hennes läsare starkt på en av arbetsuppgifterna hon delegerar.
Annons

Att entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 28, lever ett hektiskt liv är något som inte undgått hennes bloggläsare. Förutom att driva flera företag har Isabella barnen Sally, 4, och sonen Gillis, 5, som hon fick tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31.

Annons

För att ha möjlighet att driva sina framgångsrika företag samtidigt som hon har hand om barnen varannan vecka har Isabella Löwengrips anställt flera personer som hjälper henne i vardagen. Hon har bland annat en kock, en assistent och en nanny som underlättar när Isabella behöver stöd.

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Isabella Löwengrip att hon är tacksam över sin anställda personal.

Annons

”Jag hade ALDRIG kunnat göra ovan och samtidigt bygga mina bolag med en 50 % tillväxt för varje år med 70 anställda fördelat på fyra bolag när jag har två barn som jag värdesätter kvalitetstid med. Jag hade inte fått ihop livet, jag hade inte orkat”, skriver hon.

Läsarnas kritik efter Isabella Löwengrips paketbeslut

I veckan fyller Isabella Löwengrips dotter Sally 4 år. Firandet kommer bland annat att äga rum på ett lekland och Sally kommer att få skicka ut inbjudningskort med Disney-prinsessan Elsa som motiv. Släktkalaset kommer dock att bli av på själva födelsedagen och tills dess har Isabella och hennes personal en hel del att fixa.

”Det enorma huset ska påskpyntas, påskägg ska inhandlas, skattjakt-kartor ska ritas, påskpyssel till barnen att greja med i helgen ska köpas in. Dessutom fyller Sally fyra år på långfredagen så det behövs presenter, frukostfix med ljus och förbereda för släktkalas vid 14.00”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

Annons

Nu reagerar flera av bloggerskans läsare på att det inte är hon själv som handlar presenterna till barnen.

”Vill du inte ens gömma påskäggen för barnen? Vill du inte handla egna presenter till dina barn?”, undrar en person.

”Snarare kommer det komma över BARNEN när de blir äldre att det aldrig var deras mamma som fixade och donade med kalas, presenter, pyssel och annat utan anställd personal. Hon var för upptagen av sig själv och sina bolag”, skriver en annan.

”Jag hade blivit förkrossad om det uppdagades att det var en anställd och inte min mamma som köpt presenter, bakat tårta etc till mig som barn”, anser en tredje.

Isabella Löwengrip har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

Annons

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…