Isabella Löwengrips avslöjande om Sommar i P1 2019

Isabella Blondinbella Löwengrip Sommar i P1 2019
Isabella Löwengrip har förberett sitt Sommar i P1 sedan i månader. Men trots att det är knappt tio dagar till sändning är det fortfarande inte inspelat, och nu avslöjar hon att delar tagits bort.
Annons

Under torsdagen presenterade P1 vilka svenska kändisar och profiler som ska vara sommarvärdar för Sommar i P1 2019. Bland namnet återfanns Isabella Löwengrip, 28, som redan på förhand pekats ut som en av sommarpratarna.

Annons

I april råkade nämligen entreprenören och bloggerskan att publicera en bild på sin dator där ett Word-dokument syntes med titeln “Sommar i P1”, samtidigt som hon vid tidpunkten flera gånger hintat om ett hemligt projekt.

Den 24 juni kommer Isabella Löwengrips sommarprat att sändas i P1, men nu avslöjar hon att programmet inte ens spelats in än, trots att det är knappa tio dagar kvar tills sändningen.

Annons

”Men trots att det är kort inpå bad jag att få spela in mitt program efter presskonferensen. Jag ville nämligen så gärna få fråga er om delar ni önskar att ha med. Många av er har följt mig i halva mitt liv och jag vill även att ni ska tycka att det är intressant”, skrev hon på sin blogg under fredagskvällen.

Isabellas ändringar i Sommar i P1

Hon medger att hon stundvis varit klar med vad hon ska säga i radioprogrammet, men att ändringarna varit många.

”Jag är nästan klar men det finns rader kvar. Först skrev jag mina 15 sidor som ett sommarprat är men sedan raderade jag halva. Sedan har jag hållit på sådär fram till och tillbaka. Men jag antar att det är en process som många av värdarna går igenom. Så stort”, skriver Isabella.

I början av nästa vecka är det meningen att inspelningen av avsnittet ska ske, vad som sägs då återstår att se. Men det verkar onekligen som att uppdraget berör 28-åringen.

”Stolt över att jag vågar det här”

”Det är väldigt roligt att få göra det här. Enormt svårt. Men roligt. Jag var inte alls säker på att jag skulle tacka ja men jag är stolt över att jag vågar det här. Puh!”, skriver hon.

Annons

Efter torsdagens presskonferens lämnade Isabella Löwengrip Sverige för att ta sig till London där hon närvarade på en societetsmiddag där värdparet var inga mindre än prins Charles och hans hustru Camilla. Det är inte den enda resan Isabella gjort den senaste veckan, för bara några dagar sedan befann hon sig i USA där hon dels hade möten i Los Angeles – men även passade på att kika lägenheter att hyra i New York dit hon planerar att flytta på halvtid.

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, TT/Jessica Gow

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…