Isabella Löwengrips nya kärleksbesked: ”Förälskad”

Isabella Löwengrip avslöjar att hon är förälskad igen.
Efter en tid med ett komplicerat kärleksliv har Isabella Löwengrip blivit förälskad på nytt. På sin blogg beskriver hon de starka känslorna som tagit över hennes kropp.
Annons

Förra hösten var en turbulent tid i Isabella ”Blondinbella” Löwengrips, 28, liv. Hastigt gjorde hon slut med sin pojkvän och tog i samma veva en paus från jobbet och drog sig undan med sina barn Gillis, 5, och Sally, 4.

Efter det valde Isabella Löwengrip att ligga lågt med kärleken och fokuserade istället på sina barn och sitt arbete.

– Jag har väl lite som ambition att inte få in några fler män i mitt liv, det har varit så mycket kaos på sistone. Jag längtar efter att bara få jobba och ha barnen närmsta året, har hon tidigare sagt till Hänt.

Följarnas glädje efter Isabellas nya ord

Under våren gav hon nya besked till sina följare, och berättade glatt att livet kändes lättare.

Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret”, skrev Isabella Löwengrip på bloggen.

Flera av Isabellas bloggläsare tydde beskedet som att saker och ting hände på kärleksfronten och gladdes över nyheten. Men i en intervju med Dagens nyheter förklarade Isabella att så inte var fallet. För tidningen berättade hon att det är svårt att kombinera ett kärleksliv och en partner med det inrutade schema hon lever efter.

– Nej det funkar inte alls. Det funkar jättedåligt, sa hon till tidningen.

”Känns i varenda cell i kroppen”

Men nu ger Isabella Löwengrip återigen hintar om att kärlek återigen är något som finns i hennes liv. I ett nytt blogginlägg skriver hon att hon har en känsla av att hennes liv kommer att se annorlunda ut i höst – och meddelar att hon är förälskad.

”Om livet ändrades mycket från skilsmässan tills nu så kommer samma stora förändring att ske igen. Det känns i varenda cell i kroppen. Det var någon som sa det till mig ’Isabella, du ömsar skinn just nu’. Det är verkligen så”, skriver hon och fortsätter:

”Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige. Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång. Som vanligt alltså”.

FOTO: TT/David Fisher, TT/Anna-Karin Nilsson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…