LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip om nya livet med Odd: "Så tacksam"

06 aug, 2018 
Lina Arvidsson
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg
Isabella Löwengrip och exet Odd Spångberg befinner sig på en bra plats i livet. Nu berättar Isabella om den stora förändringen i deras relation.
Annons

Isabella Löwengrips relation med ex-maken Odd Spångberg, 30, har haft sina upp- och nergångar. Isabella och Odd gick skilda vägar i maj 2017. De har barnen Gillis, 4, och Sally, 2, tillsammans. Samarbetet kring barnen har inte alltid varit friktionsfritt, vilket Hänt rapporterat om innan. Men nu tycks paret ha hittat ett sätt att fungera tillsammans.

På sin blogg skriver Isabella Löwengrip om en härlig dag tillsammans med barnen och Odd Spångberg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“När jag kom hem till Lidingö så var O och barnen och badade vid stranden mellan oss. De hade spelat kubb också och barnen var så glada. Det blev en jättekram och sedan åkte vi alla hem till mig. Det blev bokläsning, lite välling och mys hela gänget”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

Hon fortsätter med att berätta att Gillis och Sally trivs när de är tillsammans hela familjen.

“Vi märker hur Gillis och Sally uppskattar att vi är alla fyra så vi har börjat byta på söndagarna istället för måndagar för att få lite mer tid tillsammans. Den meningen känns fortfarande overklig att skriva men det fungerar så bra. Jag är så t a c k s a m”, skriver Isabella Löwengrip.

Annons

Trots att Isabella Löwengrip och Odd Spångberg meddelade att de skulle skiljas för över ett år sedan har skilsmässan ännu inte gått igenom.

Skilsmässoansökan stoppades av tingsrätten i början av sommaren. Orsaken var att varken Isabella Löwengrip eller Odd Spångberg ansökt om att fullfölja skilsmässan, något man måste göra när man har gemensamma barn. Men så den 9 juli inkom en nya ansökan till Stockholms tingsrätt. Det betyder att exparet inte kan skilja sig förrän tidigast i början av januari 2019.

Isabella Löwengrip ryktas nu istället ha återförenats med sin av- och på-pojkvän Hampus Jarlbo, 27, Det ryktas om att det är honom hon var på kärleksresa med i San Sebastian, Spanien, förra veckan.

FOTO: IBL

Annons