Idol 2023 marknadsföring banner

Isabella Löwengrip avslöjar – Odds fråga som fick henne att vilja skilja sig

14 jul, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Över ett år efter uppbrottet från Odd Spångberg öppnar Isabella Löwengrip upp om orsaken till skilsmässan.
Annons

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 27, och maken Odd Spångberg, 30, beslutade sig för att gå skilda vägar i maj 2017. Men det har inte varit en spikrak väg, för trots att de skickade in en ansökan så stoppade tingsrätten skilsmässan för bara några veckor sedan. Orsaken var att varken Isabella eller Odd hade ansökt om att fullfölja skilsmässan.

”Det har stått att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt, men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt över ärendet fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat.”, skrev hon på bloggen och konstaterar:

”Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men livet har kommit lite emellan, och det är först nu en månad senare som exmakarna valt att kämpa vidare med att även på pappret gå vidare.

– Vi har skickat in en ny gemensam ansökan om skilsmässa till tingsrätten nu så förhoppningsvis ordnar det upp sig snart. Men det känns bra, säger hon till Expressen.

Annons

Isabella Löwengrip har många gånger det senaste året pratat öppet om uppbrottet. Under veckan öppnade hon dock upp lite extra när hon på Instagram fick en direkt fråga från en följare om orsaken till att det tog slut mellan henne och Odd Spångberg.

– Jag gifte mig när jag var 22, med min stora tonårskärlek. Vi växte ifrån varandra, vi ville ha livet olika. Han frågade alltid hur mycket jag hade kvar att uppnå innan jag var klar, men mitt svar var alltid att jobbet är min livsresa, svarar hon.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig 2014. De har barnen Gillis, 4, och Sally, 2, tillsammans.

FOTO: Ibl, Stella

Annons