LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter stoppade skilsmässan – Isabella Löwengrips nya beslut med Odd

12 jul, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip och Odd Spångbergs skilsmässo-kaos fortsätter. Nu hoppas de på att saker ska lösa sig som de vill.
Annons

Det har gått över ett år sedan Isabella Löwengrip, 27, och Odd Spångberg, 30, meddelade att de skulle skilja sig. Men skilsmässoansökan som skickades in stoppades av tingsrätten för några veckor sedan. Orsaken var att ingen av dem ansökt om att fullfölja skilsmässan, något man måste göra när man har gemensamma barn.

I samma veva som skilsmässan stoppades avslöjade Isabella Löwengrip relationen med nya pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, var över.

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt reseschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättade hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Singellivet verkar dock vara det som lockar för den unga entreprenörskan, för i ett kort citat till Expressen meddelar hon att en ny skilsmässoansökan skickats in till tingsrätten och hon och Odd står fast vid att de ska skilja sig.

– Vi har skickat in en ny gemensam ansökan om skilsmässa till tingsrätten nu så förhoppningsvis ordnar det upp sig snart. Men det känns bra, säger hon.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig 2014. Tillsammans har de barnen Gillis, 4, och Sally, 2.

FOTO: Ibl, Stella

Annons