TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet från Hampus: Isabella Löwengrip på kärleksresa

02 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Isabella Löwengrip befinner sig just nu i San Sebastian med en hemlig man och nu spekulerar hennes följare i att det är exet Hampus Jarlbo.
I juli kom nyheten att Isabella Löwengrip gjort slut med sin pojkvän Hampus Jarlbo, som hon träffat till och från i ett års tid. Men nu befinner sig bloggaren och entreprenören på en kärleksresa i Spanien med en kille, och hennes följare spekulerar nu i om hon återförenats med Hampus...
Annons

Hampus Jarlbos och Isabella Löwengrips förhållande har varit upp och ner från första början sedan de började dejta varandra förra sommaren. Men för en månad sedan bekräftade Isabella Löwengrip det många redan anat, att deras relation plötsligt tagit slut.

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt reseschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, sa hon då till Expressen.

Nu befinner sig bloggaren och entreprenören i spanska San Sebastián med ett manligt sällskap som hon delvis visar upp på sin instastory, och nu spekulerar många i om Isabella Löwengrip återförenats med Hampus Jarlbo sedan att hon hintat i sin blogg om att hon ska “reda ut framtiden” gällande sitt privatliv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Kul att du och Hampus träffas igen! Trevlig resa!” skriver en tvärsäker följare på hennes Instagram medan en annan noterat att en brun och en svart weekendbag syns på en av bilderna.

Annons

“Är inte din weekendbag brun och Hampus svart..?” spekulerar personen på Isabellas blogg.

Den mystiske mannen i fråga har överraskat Isabella Löwengrip med att boka ett hotellrum på det exklusiva hotellet Maria Cristina, som är San Sebastiáns finaste och där alla Hollywoodkändisar bor under San Sebastiáns årliga filmfestival i september. På sin Instastory visar Isabella Löwengrip upp det lyxiga hotellrummet och den generösa balkongen med utsikt över staden.

“När han överraskar dig med det här rummet”, skriver hon till videorna över hotellet.

I samma veva som Isabella Löwengrip bekräftade att förhållandet med Hampus Jarlbo tagit slut skickade hon in nya skilsmässopapper med exmaken Odd Spångberg, 30. Paret hade glömt att komplettera sin tidigare skilsmässoansökan och därför avslog Stockholms tingsrätt den i juni, vilket Hänt rapporterat om. Men så den 9 juli kom nya dokument in till tingsrätten, vilket betyder att Isabella Löwengrip och Odd tidigast kan skilja sig i början av januari 2019 då de har ett halvårs betänketid eftersom de har gemensamma barn under 16 år, Gillis, 4, och Sally, 3.

FOTO: IBL

Annons