Isabella bor hos Foppa efter skilsmässan – blåste honom

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har en nära relation till hockeylegenden Peter Forsberg och hans fru Nicole Nordin. Så pass när att han hon kunde lura brallorna av honom. Trots de sura minerna blev det trots allt ett lyckligt slut.

Superentreprenören Isabella “Blondinbella” Löwengrip, , är en riktig globetrotter. Varje vecka är det en nu destionation, hon hann knappt landa efter sin tripp till Mexico innan hon satt på ett nytt flygplan. Denna gången tillsammans med barnen Gillis och Sally på väg upp mot Örnsköldsvik. På sin blogg berättar hon att det är hem till  Peter Forsberg, 44, och hans fru Nicole, 30, som bloggdrottningen ska denna gång.

“Vi ska till Nicole. Vi har barn i samma ålder så det väntar några dagar med bad och lek uppe i skärgården”, skriver hon.

Foppa och Nicoles barn är i samma ålder som Isabellas och därför tyckte de att en liten semester tillsammans med dem skulle vara perfekt. Men det var inte allt de hann med, Isabella och Nicole passade även på att lura brallorna av hockeylegenden.

“Jag ”släpade med mig” hela gänget på promenad för att ta mina bilder, Peter såg halvglad ut när han fick följa med för att jag skulle fota mig själv ha ha.”, skriver hon.

Men i själva verket skulle Peters kompisar skulle komma och hämta upp honom med en helikopter på kvällen och därför var de tvungna att få honom ut på ängen.

“Väl framme på ängen kom helikoptern i perfekt tajming och i min väska som han trodde var mina ombyten låg hans väska som Nicole hade packat i smyg.”

Det var ingen dålig överraskning som väntande honom när han insåg att han skulle slipp agera fotograf för Isabellas blogg. Vi gissar att den halvglada Peter snabbt blev helglad.

LÄS OCKSÅ: Efter hårda orden – Isabella öppnar upp om skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Foppa blir pappa för tredje gången med kärleken Nicole: ”Det är Peter som bestämt det fina namnet”

Foto: IBL

Senaste nytt