Efter hårda orden – Isabella öppnar upp om skilsmässan

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 26, har en tuff vår bakom sig. Förutom att hennes företag expanderar utomlands så blev även skilsmässan med Odd Spångberg, 28, ett faktum. 

I senaste avsnittet av podcasten Yogagirl med Rachel Bråthen öppnar Isabella upp om varför uppbrottet var deras enda utväg.

– Jag försöker vara lugn. Skilsmässor är jobbiga, men jag gjorde det av en anledning så jag behöver uppskatta det val jag gjort, i synnerhet för mig själv, men även som förebild för mina barn, säger hon och fortsätter: 

– Om du lever i en relation som inte gör dig lycklig och drar ned dig så är det bättre att lämna och gå.

Men trots att Isabella och Odds kärlekshistoria var över, så var det ändå inte ett lätt beslut. En av orsakerna var de hundratusentals människor som följer Isabellas liv dagligen via bloggen och sociala medier.

Varje dag haglar kommentarer in på bloggen, och även om majoriteten av dem upplevs som positiva av Isabella så påverkas hon ändå av de som målar upp henne som en framgångsrik mamma som splittrat familjen.

– Människor blir väldigt upprörda och arga och anklagar mig och säger att det hela är mitt fel.

För cirka fem år sedan bröt Isabella kontakten med sin egen pappa. Något hon ändå försöker se som en positiv upplevelse som format henne till den person hon är idag.

– Det var ett väldigt tufft beslut, men samtidigt ett bra beslut och det är det fortfarande, säger Isabella och utvecklar det hela:

– Tittar jag i backspegeln så känns det såklart jobbigt men när jag tänker på det så är det inte så att jag blir ledsen, det är mer… det kanske låter konstigt, men jag är… inte lycklig, men glad över erfarenheten. Det kanske är extremt att säga, men jag har kommit långt för att vara 26 år.

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!