Foppa pappa för tredje gången med Nicole: "Peter som bestämt namnet"

Det går snabbt för hockeylegendaren Peter "Foppa" Forsberg. Till våren blir han pappa igen när han och Nicole Nordin får sitt tredje barn.

Från hockeylegendar till trebarnspappa. Det går lika fort i privatlivet som i rinken. Peter Forsberg, 42, och sambon Nicole Nordin, 28, har redan de små yrvädrena Lennox, 3,5, och Lily, 1. Nu väntar Foppa och Nicole smått igen.

– Det känns fantastiskt kul. Jag är i vecka 30, vi har kollat upp vad det ska bli, men det håller vi för oss själva så länge, säger Nicole till Hänt på Idrottsgalan.

Någon gång i perioden mars-april beräknas den lille komma till världen. Nicole berättar att de redan är överens om namn, eller överens är kanske fel uttryck.

– Det är Peter som bestämt det fina namnet. Ni får fråga honom vad han valt, säger Nicole, men Foppa själv vill inte avslöja.

– Det får bli en överraskning. Det visar sig om tio veckor vad babyn ska heta. Det känns kanon att bli pappa. Perfekt, säger Foppa till Hänt Extra.

Med sonen Lennox och dottern Lily i november 2014.

Tidigare berättade den forna NHL-stjärnan hur småbarnslivet förändrat tillvaron.

– Det var lite stressigt i morse. Jag var tvungen att dra i väg tidigare för att lämna honom på dagis. Jag älskar att sova, men det är bara att stryka. Det här får jag leva med resten av livet, sa Forsberg till SVT.

Foppa och Nicole träffades 2010 genom gemensamma vänner och det var kärlek vid första ögonkastet. De växlade snabbt ringar. Enligt Foppa visste inte Nicole vem han var när de träffades första gången.

– Hon är inte så där hockeytokig, så jag tror faktiskt inte hon gjorde det. Hon kanske hade hört namnet, men hon visste inte hur jag såg ut, sa han tidigare i Hellenius hörna.

Foto: IBL

Senaste nytt