Isabel Adrians ord efter bråket med barnflickan: "Sorgligt"

Isabel Adrian berättar nu exklusivt för Hänt om de tunga känslorna och sorgen som drabbat familjen efter bråket med barnflickan. "Det känns sorgligt att barnen ska behöva gå igenom detta", säger hon.

Hela världen skrev om när stjärn-dj:n Steve Angello och entreprenören Isabel Adrian blev stämda av sin barnflicka. Hon hävdade att paret tvingat henne arbeta under slavliknande förhållanden i Sverige och att hon sedan blev avskedad – de menade att hon blev avskedad för att hon druckit alkohol på arbetstid.

– Det känns sorgligt att barnen ska behöva gå igenom detta. Att de ska behöva växa upp och läsa i tidningen att barnflickan som de tyckte väldigt mycket om försökte skada vår familj.

Nannyn erkände själv i en intervju med TMZ att hon druckit en öl under tiden som hon passat Isabel och Steves barn.

Steve Angello och Isabel Adrian.

Steve Angello och Isabel Adrian.

LÄS OCKSÅ: Rasar mot barnflickan: “Hon drack öl på jobbet”

Men paret har fortfarande inte berättat för barnen om varför deras barnflicka slutade.

– Vi vill inte outa henne. Vad är det för mening med det? Det lär inte våra barn någonting att vi berättar att vi sparkade en person för att hon har druckit på arbetstid. Det är idiotiskt. De har ju en fin bild av henne och det ska de få fortsätta ha. Jag vet vem jag är och det lär inte barnen något bra att smutskasta henne tillbaka, säger Isabel och lägger till:

– De är dessutom bara 5 och 7 år gamla.

Barnflickan hade jobbat hos familjen omkring 20h/veckan under sex månaders tid. Enligt Isabel var barnen väldigt fästa vid henne.

– Vi sa till barnen att hon skulle åka hem, att hon vill bo i USA just nu. De blev ju ledsna men för dem går livet vidare.

Enligt barnflickan har kändisparet tvingat henne att jobba 24 timmar om dygnet den första tiden och bo i ett ensamt hotellrum med båda barnen.

Men Isabel slår tillbaka mot anklagelserna.

– Vi introducerar aldrig någon som ska jobba för oss utan att den personen blir en del av familjen. Om vi bodde i en svit så fick hon bo i en likadan svit bredvid.

Än så länge har stämningen inte fortskridit till något större.

– Det blev ingenting av det hela eftersom hon själv erkände att hon druckit på jobbet. Men det kunde ha hänt något mycket värre. Hon hade kunnat sätta sig i en bil med alkohol i blodet och köra ihjäl mina barn.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Read this in english: Steve Angello’s wife tells all of the nanny-lawsuit: ”We haven’t told the kids”

LÄS OCKSÅ: Steve Angello om barndomstraumat: “Man blir stenhård”

FOTO: Ibl/Instagram

SENASTE NYTT!