Rasar mot barnflickan: Hon drack öl på jobbet

Stjärnan Isabel Adrian från "Svenska Hollywoodfruar" och hennes världskände make Steve Angello har blivit stämda av sin forna barnflicka på grund av dåliga arbetsförhållanden. Nu väljer paret att göra en motanmälan.

Tidigare i år återvände “Swedish House Mafia”-medlemmen Steve Angello, 34, med sin fru Isabel Adrian, 39, döttrarna Monday-Lily, 6, och Winter-Rose, 4, hem till Sverige efter att ha varit bosatta i Hollywood under flera år.  Med sig hem hade de även familjens barnflicka från USA.

Nu rapporterar den amerikanska sajten TMZ att barnflickan har lämnat in en stämningsansökan på grund av dåliga arbetsförhållanden. Innan flytten hade hon blivit lovad att arbeta på samma sätt i Sverige som hon gjorde i Hollywood, men anser själv att det inte alls blev som hon tänkt sig.

Barnflickan känner sig lurad och påstår att paret behandlade henne som en slav, att hon jobbade 24 timmar om dygnet de tre första veckorna och bodde i ett hotellrum med barnen. Hon hävdar också att hon blev sparkad på stående fot när hon konfronterade Isabel och Steve om arbetsvillkoren. Steve och Isabel planerar nu en motanmälan mot barnflickan då hon inte sades upp utan anledning och de anser att hennes anklagelser mot dem är skrattretande:

– Du kan inte säga att du jobbar som en slav när du har privatkockar, kör omkring i lyxbilar och flyger första klass. Hon tvättade inte ens sina egna kläder, säger Steve till TMZ.

STOCKHOLM SWEDEN 2014-05-15 Releasefesten f??r Isabel Adrians bok Sex Droger & en DJ p?? Hosh & Chow i Stockholm Bilden Steve Angello och Isabel Adrian Foto ??Eero Hannukainen EEROBILD IBL

Steve och Isabel ska nu göra en motanmälan mot barnflickan.

Barnflickan ska ha setts på en lokal bar drickandes alkohol tillsammans med parets döttrar ett flertal gånger. Det ska vara efter det som paret valde att säga upp barnflickan. Hon försvarade sig genom att säga:

– Jag är inte så liten, en halv öl är inte att dricka på jobbet.

Hänt har sökt Isabel Adrian för en kommentar, utan resultat.

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrian hamnade i en yrkesmässig identitetskris

Foto: IBL

SENASTE NYTT!