TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabel Adrian hamnade i en yrkesmässig identitetskris

19 aug, 2016 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Isabel Adrian berättar i en intervju att hon i ett program fick frågan om vad hon egentligen gör men hade inte svaret.
Annons

Isabel Adrian, 38, har blivit kändis tack vare tv-program som “Robinson“, “Realitystjärnorna på godset” och “Svenska Hollywoodfruar“.

– Jag kanske är den enda svenskan som kan överleva på att spela mig själv. Jag har chansen att välja vilka program jag vill göra. Jag har insett att jag är priviligierad, säger Isabel som för några år sedan hamnade i en yrkesmässig identitetskris.

I P4 Extra berättar hon att denna tog fart då hon skulle göra reklam för tv-programmet Svenska Hollywoodfruar i ett radioprogram.

Isabel Adrian fick jobba med sig själv.

I programmet fick hon frågan om vad hon egentligen gör.

– Jag tänkte: Vem är jag egentligen? Ska jag behöva svara på den frågan en gång till? Då måste jag på något sätt komma på svaret och visa det. När jag kom hem till USA pluggade jag lite skådespeleri. Jag började till och med lära ut skådespeleri. Jag producerade tv och utvecklade det. Jag gjorde egentligen allt som man gör när man går i gymnasiet och testar, förklarar Isabel som kommit fram till att hon är underhållare och kreatör.

Annons

Dessutom definierar hon sig som Hollywoodfru.

– Jag bor i Hollywood. Väldigt nära skylten till och med!

Isabel Adrian Angello med maken Steve Angello och parets två döttrar Monday-Lily och Winter-Rose.

Privat är hon lycklig med musikern Steve Angello, 33. Makarna badar i lyx och har boenden Los Angels, Schweiz, Skåne och Stockholm. Isabel poängterar dock att hon inte fått något gratis. Hon berättar att både hon och Steve jobbat hårt, kämpat var för sig och tillsammans samt att de stöttat varandra och bildat familj.

– Jag är en helt vanlig person förutom att jag kan få panik ibland av att telefonen ringer. Då stänger jag av den och låtsas att jag går på semester!

Av Ola Lagerström
Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons