Isabel Adrian slår mynt av sin diagnos: "Min ADHD gör mig snabbtänkt"

Isabel Adrian Angello berättar att hennes ADHD har gett henne en självsäkerhet och gjort henne snabbtänkt.

Isabel Adrian Angello har minst sagt många järn i elden. Förutom deltagandet i årets “Let’s Dance” har hon även medverkat i “Renées brygga” och “Svenska Hollywoodfruar“. Utöver detta bloggar hon och designar kläder. Den forna modellen har nyligen dessutom startat ett produktionsbolag hemma i Hollywood där hon bor med maken Steve Angello, 33, och parets två döttrar Monday-Lily, 6, och Winter-Rose, 3.

Isabel Adrian Angello berättar om sin adhd.

Isabel har fått diagnosen ADHD, men berättar att det gett henne en självsäkerhet och gjort henne snabbtänkt. Något som onekligen behövs för ett liv i rampljuset då det gjort henne bra på att ge svar på tal.

Isabel Adrian Angello med maken Steve Angello och parets två döttrar Monday-Lily och Winter-Rose.

– Jag har ju ADHD, vilket jag inte sagt till någon i Sverige, så jag är ju väldigt snabbtänkt tack vare det. Det är därför jag också brukar vara snabb med att kontra journalister eller andra människor med saker. Jag är bekväm med mig själv och det är därför jag också är så som jag är, berättar hon i Cosmopolitan.

Andra kändisar med adhd som sett diagnosens fördelar inkluderar Viktor Frisk, 21, och Samir Badran, 25. Även Brita Zackari, 33, Andreas Kleerup, 36, och Isabella ‘Blondinbella’ Löwengrip, 25, hör till de som lyckats dra nytta av sin.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!