Steve Angello om barndomstraumat: "Man blir stenhård när man går igenom en sån grej"

Steve Angellos traumatiska barndomsminnen gjorde att det tog lång tid för honom att våga släppa in Isabel Adrian i sitt liv.

För tio år sedan tog Isabel Adrian, 38, Steve Angello, 33, med storm. Men det skulle ta en lång tid innan han vågade öppna upp sig för henne. Ett barndomstrauma hade gjort honom sluten.

I “Renées brygga” avslöjar Super-dj:n att han bär på mörka minnen från uppväxten i Grekland. När han var 12 år blev hans pappa skjuten till döds på öppen gata i Aten.

– Jag var där, men såg inte när det hände. Men det var jävligt dramatiskt för mig. Han var gift med en ny fru och hade ny familj – så jag fick inte veta förrän flera dagar senare. Då fick jag bli vuxen och tjäna pengar. Jag fick tänka: Hur ska vi göra för att få mat, säger han.

Steve Angello och Isabel Adrian har barnen Winter-Rose Angello, 3, och Monday-Lily Angello, 5, ihop. Foto: IBL

Även om han bara var ett barn förstod han den fruktansvärda situationen och han gick ner i en djup depression.

– Jag grät så mycket när min farsa gick bort så jag har inga tårar kvar. En sån grej är ju förödande för ett barn. Jag försvann, du blir som en sten liksom, du tar inte in något och du släpper inte ut något, säger han.

De traumatiska barndomsminnena präglade Steve när han träffade Isabel. Han var mycket stängd när de först lärde känna varandra.

– Det tog lång tid innan jag släppte in henne till mig – men nu har jag släppt det där. Men man blir stenhård som barn när man går igenom en sån grej så man vill inte ta in någon för man tänker “Du kommer att försvinna”.

SENASTE NYTT!