Isabel Adrians familjelycka med Steve Angello – välkomnar ny familjemedlem

Isabel Adrian och Steve Angello har länge haft skilsmässorykten efter sig, men nu motbevisar de ryktena och tar istället nästa steg i relationen.
Nu berättar Isabel om deras nya beslut.
”Vi har bestämt oss”, skriver hon.
Slå på ljud

Tv-profilen Isabel Adrian blev känd för svenska folket efter sin medverkan i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar på TV3. Utöver det är hon även känd för sin relation med den svenska dj:n Steve Angello som hon idag har varit gift med i sju år. Men den senaste tiden har det spekulerats en hel del kring att kändisparet ska ha gått skilda vägar. I podcasten Nemo möter en vän bryter Isabel tystnaden om relationen till sin make.

– Det har varit lite tufft, men relationsmässigt så tycker jag att det är bra. Vi har det bra, säger hon.

Anna Anka förlorade vårdnaden för sina två barn – berättar om sorgen

Hon berättar att hon är medveten om alla rykten som cirkulerat kring dem, men att hon vid det här laget har slutat bry sig då hon själv känner sig så säker i deras relation. Hon menar att de har varit tillsammans i femton år och förmodligen kommer vara tillsammans minst lika länge till, och att hon har mycket viktigare saker för sig än att gå runt och övertyga folk om att de visst har det bra.

– Jag bryr mig faktiskt inte om folk tror att vi är tillsammans eller inte. Jag vet ju vad sanningen är. Det känns skönt att det är så stabilt att vi inte behöver någon annans ja eller nej. Det spelar ingen roll, det är han och jag och så har det alltid varit, säger hon.

Och visst verkar paret ha det bra. På hennes sociala medier berättar hon nu om hur de till och med bestämt sig för att välkomna en ny familjemedlem.

Isabel Adrian om nya familjelyckan med Steve Angello

Det är i ett inlägg på Instagram som Hollywood-frun berättar om parets nya beslut. Isabel och Steve har nämligen bestämt sig för att utöka familjen ytterligare. Under en bild på en söt liten hundvalp skriver Isabel:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

”Så vi har äntligen bestämt oss för att skaffa en till bebis! Hon är en Siberian Husky och hennes namn är Rive. Hon har ett blått öga (som jag) och ett brunt (som Steve). Hon är alldeles perfekt.”

Och i kommentarsfältet är det många som jublar över den stora nyheten.

”Hundar är livet! Grattis”, skriver en följare.

”Åh finaste hundarna! Vi köpte en för snart 11 år sen. Bästa hunden någonsin. Så smart och snälla”, skriver en annan.

Även den andra Hollywood-frun och kollegan Gunilla Persson har visat sin lycka för paret genom att kommentera tre röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrians beslut för barnen – därför syns de inte längre

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrian utsattes för rån - nu flyr hon Sverige

SENASTE NYTT!