LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabel Adrian visar upp lyxprylen – se den saftiga prislappen

28 feb, 2024 
adrian pengar
Isabel Adrian lever ett liv i lyx.
Se här hur hon tar sig fram på gatorna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjadBrand logo
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Isabel Adrian, 46, är ett välkänt ansikte för svenska folket då hon varit med i en rad tv-program. Debuten kom i Expedition Robinson och några år senare kunde tittarna se henne i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Där medverkade hon tillsammans med bland annat Maria Montazami, Gunilla Persson, Elena Belle och Åsa Vesterlund. Utöver detta har hon även tävlat i Let's dance och nu senast kunde tittarna se henne som en av deltagarna i Kompani Svan.

Annons

På det privata planet är Isabel gift med dj:n och Swedish House Mafia-medlemen Steve Angello, 40, sedan 2013. Tillsammans har de döttrarna Monday-Lily, 11, och Winter-Rose, 9.

Isabel Adrian om att hålla gnistan vid liv

Snart har Isabel och Steve varit tillsammans i hela 20 år – så när Hänt träffade Isabel på röda mattan passade vi på att fråga henne hur man håller gnistan vid liv.

– Jag önskar ärligt att någon hade skrivit en handbok. Jag funderar allvarligt på att skriva en handbok. För jag vet inte. Jag vet ärligt talat inte. Det handlar om kommunikation, jag tror det. Att lita på varandra, för det kan vara jättejobbigt annat.

Men lite attraktion kanske också?

– Guud ja, det vet väl vem som helst, sa Isabel då med ett leende.

Visar upp lyxåket – saftiga prislappen

Att Isabel och Steve har gott med pengar är svårt att gå miste om. På deras sociala medier visar de upp mycket lyx och deras maffiga lägenhet på Östermalm.

Annons

Nu senast är det något helt annat Isabel visar upp dock: ett rejält lyxåk! Det är med en bild på en Lamborghini som hon skriver:

”Roadtrip”.

En bil från Lamborghini kan hamna på väldigt olika prislappar, men runt 2-6 miljoner är en vanlig summa att ge för bilen.

Annons