LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Isabel Adrians glädje med maken – bekräftat efter alla rykten

10 nov, 2023 
Linn Seipel
Jennifer Iversen
isabel adrian och steve angello
Isabel Adrian dementerar ryktet om skilsmässa mellan henne och Steve Angello.
Paret verkar nämligen ha det bättre än någonsin – och snart firar de något riktigt stort tillsammans!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Orups kärleksskola – håller du relationen vid liv: ”Då kan man inte dra”Brand logo
Orups kärleksskola – håller du relationen vid liv: ”Då kan man inte dra”

Tv-profilen Isabel Adrian, 46, har gjort sig känd för svenska folket genom en mängd program. Debuten kom i Expedition Robinson, och några år senare kunde vi följa henne i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Detta tillsammans med bland andra Maria Montazami, Gunilla Persson, Elena Belle och Åsa Vesterlund. Hon har också tävlat i Let's dance och nu senast i Kompani Svan.

Privat är Isabel gift sedan 2013 med dj:n och tillika Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello, 40. Tillsammans har de döttrarna Monday-Lily, 11, och Winter-Rose, 9.

Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxvåningen – dementerar skilsmässoryktena

År 2016 flyttade paret hem till Sverige igen, efter att ha bott i Los Angeles, USA, under flera års tid. De var då på jakt efter nytt boende, vilket gjorde att de la ut sin flådiga trevånings-lägenhet på Södermalm till försäljning.

Annons

Detta drag fick många att börja spekulera och ryktet fick många att tro att de kanske skulle gå skilda vägar. Ett rykte som Isabel tidigare dementerat.

– Vi ska inte skiljas. Och jag är inte gravid heller, säger hon enligt Aftonbladet i programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus Isabel Adrian på Viafree.

Idag bor familjen i en lägenhet på Östermalm och de har inte vem som helst som granne. I samma trappuppgång ligger nämligen Bianca Ingrossos lägenhet. Bianca har däremot inte flyttat in än då hon håller på och renoverar.

Isabel Adrian och Steve Angello firar 20 år som par

När Hänt träffar tv-profilen på Lykos öppningsevent reder Isabel Adrian ut hur det egentligen står till i äktenskapet med Steve Angelo. Hon fick ranka sitt kärleksliv och gav det nämligen fem av fem möjliga! Något som ändå får anses otroligt då Isabel och Steve firar 20 år som par nästa år. På frågan hur de håller gnistan vid liv svarar hon:

– Jag önskar ärligt att någon hade skrivit en handbok. Jag funderar allvarligt på att skriva en handbok. För jag vet inte. Jag vet ärligt talat inte. Det handlar om kommunikation, jag tror det. Att lita på varandra, för det kan vara jättejobbigt annat.

Men lite attraktion kanske också?

– Guud ja, det vet väl vem som helst, säger Isabel följt av att låtsas kolla på klockan och säga ”nu måste jag gå!” och skratta.

isabel adrian med hänts reporter jennifer iversen

FOTO: Hänt/Jennifer Iversen, TT/Karin Törnblom

Annons