LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Irma Lehtosalo plockas bort – efter TV4:s beslut för serien Marko & Irma

13 feb, 2023 
Markoolio och Irma
Irma Lehtosalo har blivit en favorit för många efter succén i Marko & Irma.
Men nu står det klart att hon försvinner helt.
Detta efter TV4:s beslut för programmets framtid.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos återförening med okända bror: ”Det är som att tiden har stått still”Brand logo
Marko Lehtosalos återförening med okända bror: ”Det är som att tiden har stått still”

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, har just nu programmet Marko & Irma tillsammans. I serien får tittarna hänga med när Irmas hus totalrivs och sedan byggs upp till ett helt nytt.

Det blir dock inte bara snack om byggmaterial i programmet utan kameran följer även med Marko och Irma under andra upptåg. Bland annat har vi fått se Markoolio åka hem till sin okända bror Mikko.

Vem betalar för husbygget i Marko och Irma? Sanningen bakom

Hänt har tidigare pratat med Håkan Svanström som är byggledare för Irmas husbygge. Han avslöjade då vem som egentligen betalar för hela kalaset med byggmaterial.

– Det är Markoolio som betalar, absolut. Han bygger åt hus åt sin mamma och produktionen är bara med på sidan av och filmar samt ser vad som händer. De har inget ekonomiskt i det där alls, sa då Håkan.

Annons

Även om tv-serien Marko & Irma har gjort succé så har TV4 inte kunnat bekräfta att det blir fler säsonger av programmet. Vad som däremot är säkert är att tittarna gärna fortsätter se Marko och Irma i rutan. På Instagram regnar det in kommentarer om att följarna hoppas på en fortsättning.

”Bästa Irma! Ni måste fortsätta spela in även när huset är klart! Programmet kan heta Irmas värld”, skriver en person på Instagram.

”Så roligt, bästa programmet på länge. Hoppas det kommer flera säsonger.Världen behöver mera Markoolio och Irma”, skriver en annan.

”Ni måste göra en säsong2. Så himla fin relation ni har, mycket kärlek och fantastisk jargong med humor”, skriver en tredje.

Nu försvinner Irma helt – efter beslutet för programmet

Den sistnämnda kommentaren har dessutom fått ett svar av Markoolio själv som skriver:

”Hoppas.”

Det låter som att det fortsatt är oklart om Marko och Irma får en uppföljning och under torsdagen syns Irma tyvärr i tv-rutan för sista gången för denna säsong.

Nu är det bara hoppas att hon dyker upp snart igen!

FOTO: TV4

Annons