ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s besked om Marko och Irma – kan lämna helt: ”Skulle inte göra om det”

06 feb, 2023 
Marko och Irma
Marko & Irma har kommit att bli väl uppskattat av tittarna.
Nu avslöjar TV4 om det finns någon plan för en andra säsong av serien och dessutom visar sig en av deltagarna inte vilja göra om det.
– Det här har tagit extremt mycket energi, säger Håkan Svanström till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" LehtosaloBrand logo
Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" Lehtosalo

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, och Irma Lehtosalo, 67, gör succé med sitt nya program Marko & Irma. I tv-succén får tittarna hänga med när Irmas tidigare hus totalrivs och sedan byggs upp till något helt nytt.

Men det är inte själva husbygget som fångat tittarna utan mycket av det som kommit att snackas om är Irmas härliga personlighet.

Ovissheten för en säsong två av Marko och Irma – TV4:s svar

Med tanke på den stora succén är det kanske inte helt konstigt att börja fundera på om det blir en andra säsong av programmet? När Hänt når TV4: svarar de dessvärre att framtiden är osäker.

”Vi återkommer när vi har något att kommunicera kring detta”, skriver pressansvarig Sofia Fritze i ett mejl till Hänt.

Marko & Irma-profilens raka svar – vill inte göra om det

När Hänt når Håkan Svanström som är byggledare i programmet visar sig även han vara osäker på en uppföljning.

Annons

– Jag har hjälpt Marko och Irma på hela resan med allt från att tänka ut vilken typ av hus ska de ha, hur ska hon placera det på tomten, bygglovsansökningar och allt sånt där. Förberedelser inan vi kunde börja flytta ut Irma, så jag har varit som en projektledare för Irma och Marko hela vägen. Även lite hustomte och allt i allo. Samtidigt har jag en firma med 15 anställda där jag är arbetsledare, så ja det är fullt upp, säger Håkan och fortsätter:

– Det här har tagit väldigt mycket tid och energi från mig.

Hur var det att arbeta med Marko och Irma?

– Det var som jag hade förväntat mig. Stundom kaos och stundom så att man skrattade tills man grät. Jag visste att det skulle vara mycket jobb och att hålla iordning på Marko. Han har artist med massa spelningar och lever lite i en annan värld. Det har varit jobbigt och roligt. Lärorikt men jag skulle inte göra om det, det skulle jag inte. Jag gjorde det för att jag tycker om Marko och Irma, säger Håkan.

Du sa där att du inte hade gjort om det, varför?

– Jag har ju ett företag att sköta också. Det här har tagit extremt mycket energi. Det man ser på tv är bara en procent av allt jag har gjort.

FOTO: TV4

Annons