Ingvar Oldsberg instängd i lägenheten efter skadan

Ingvar och Marie.

Ingvar Oldsberg har ramlat i sitt hem och har svårt att gå.
Nu berättar han för Expressen hur han enbart lämnat lägenheten ett fåtal gånger sedan fallet för 5 veckor sedan – samt hur tacksam han är över sin särbo Marie Sandeblad.
– Maria kommer och vi käkar middag varje kväll. Vi har det mysigt och bra.

Tv-profilen Ingvar Oldsberg har synts i flera olika sammanhang sedan 1970 och är kanske allt känd för programledarollen i Bingolotto.

Men de senaste åren har Ingvar fått leva ett lugnare liv, på grund av hälsotillståndet. I flera år har han dragits med artros i knän och höfter. För Expressen berättar han nu att han ramlat i hemmet och att det hela förvärrats.

LÄS MER: Tittarnas rasar efter inslaget i Nyhetsmorgon

– Jag ramlade här hemma. Det är väl fjärde eller femte gången, säger han.

Ingvar fick en blödning i höften i fallet, men lyckades ta sig upp själv. Efter fallet har han i veckor gått runt med kryckor hemma i lägenheten i Göteborg.

Varit utanför lägenheten ett fåtal gånger

Han berättar för tidningen hur tacksam han är över särbon Maria Sandeblad. De har tagit sig ut ur lägenheten tre fyra gånger sedan fallet för fem veckor sedan, skriver Expressen.

– Då går man ju bara ut och sätter sig och tar något att äta, Maria och jag, min kärlek. I annat fall sitter vi här hemma. Men det blir lite tjötigt med de här kryckorna bara fram och tillbaka.

Stödet från Maria Sandeblad

Han berättar vidare att han egentligen inte saknar något i livet och att han inte ska klaga. Han har sin stora kärlek och får dagarna att gå, trots att han mest håller sig inomhus.

– Jag har väl egentligen inte saknat någonting. Jag har ju tv. Maria kommer och vi käkar middag varje kväll. Vi har det mysigt och bra. Är det gott väder så går jag ut på balkongen och sätter mig i solskenet. Och så kollar jag ju på sport och lyssnar på referat och grejer, och läser en del. Så det går jättebra. Jag har inga problem. Och sen ringer de alltid mycket folk, så dagarna rullar på.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlsson om verkliga relationen med Carola efter plötsliga avhoppet

LÄS OCKSÅ: Filip ord om efter uppbrottsryktet – sanningen om relationen med Peg

SENASTE NYTT!